Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

CEV Cup: Tours winnen in Nederland

Op woensdag, ter gelegenheid van de heenwedstrijd van de 32e ronde van de bekerfinale volleybal heren, versloeg Tours in Nederland Drisma (3-1 (25-22, 25-17, 19-25, 25-16)).

Een succesvolle start voor Tours Club, die zijn dertiende Europese campagne op rij inging. Woensdagavond, ter gelegenheid van de heenwedstrijd van de 32e ronde van de bekerfinale volleybal heren, versloeg het team van Torango in Nederland bij Apeldoorn Club Drisma (1-3 (22-25, 17-25, 25-19). , 16-25)). tegen de piepjonge Nederlandse dubbelkampioen, Achtvoudig kampioen Frankrijk, de huidige ongeslagen leider in League A, met al zes overwinningen in hetzelfde aantal gespeeld, won de eerste twee sets (25-22, 25-17), voordat hij de derde set moest incasseren (19-25).

Het was even uitstel en de bezoekers kregen ondanks hun rentree (25-16) uiteindelijk het laatste woord, zonder rillingen. Ter gelegenheid van de 2021-editie van C2 kon Tours profiteren van een uitnodiging, terwijl de club de 2017-editie van dezelfde competitie won. Oorspronkelijk zouden de kwartfinalisten van het laatste Franse kampioenschap, dat ook meer dan drie campagnes had die ik in de Champions League doorbracht zonder uit de poules te komen, in de Challenge Cup spelen, dwz C3, voordat ze ook deze promotie Vergezeld door drie andere emblematische Europese volleybalteams, namelijk Kazan, Belchato en Modena.

Om de missie te voltooien, moet Tours een tweede stop maken. Bijeenkomst op woensdag 17 november, naast het Robert Grenon Auditorium. Bij kwalificatie ontmoet Torangeaux dan andere Nederlanders, namelijk die uit Groningen. Dan, als de logica dan wordt gerespecteerd, zou Tours, die de ronde van 16 markeert, de Italianen uit Modena kunnen vinden, met Irvin Ngabeth.

READ  Nkunko's gekke spoor bereikt de hoofdstad!