Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Claude Boyle, heel veel nieuws bij AS Saint-Etienne!

Nog steeds bedroefd door een grote menigte AS Saint-Etienne die nog steeds om zijn vertrek roept, won Claude Puel niettemin zijn eerste Ligue 1-wedstrijd van het seizoen voor ASSE op gras in Stade Geoffroy-Guichard tegen Clermont Foot 63, vóór de internationale pauze (3 -2 ).

Maar de huidige hoofdcoach van de Saint-Etienne Greens bleef opnieuw op de bank van Stefano, zoals opgemerkt door Jean-Francois Soukas, CEO van ASSE:

“Het belangrijkste is om te weten of de staf en de spelers een duidelijk omschreven gezamenlijk project volgen: zorgen voor het onderhoud in Ligue 1 AS Saint-Etienne. Vandaag geloof ik dat Claude Puel, net als zijn assistenten en spelers, perfect gemobiliseerd is en ik heb veel ervaring in de voetbalwereld om definitieve beslissingen te nemen, vaak worden degenen die deze beslissingen durven nemen geweigerd.

Claude Boyle is een ervaren leraar en algemeen directeur van onze club. Hij heeft eerder moeilijke situaties gekend, maar hij heeft nog geen degradatie meegemaakt. Het is niet verwonderlijk dat hij het doelwit is van kritiek. Hij is niets meer dan ASSE-spelers en leiders, en ik ben een deel van hen. We zijn samen en we zitten allemaal in hetzelfde schuitje’, vertelde Jean-Francois Soukas (AS Saint-Etienne), aan onze radiocollega’s. Frankrijk Blauwe Loire.

READ  Griekenland, Portugal, Italië, Spanje, Malta ...: in welke landen kan ik op vakantie gaan?