Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nîmes zal niet komen als een verzoeningsoffer voor Saint-Etienne

Nîmes zal niet komen als een verzoeningsoffer voor Saint-Etienne

Na de bijeenkomst dan Frederik BombardDe technisch directeur van Gard Club sprak zijn tevredenheid uit over de kwalificatie van zijn team en stak zijn zorgen over de wedstrijd van vrijdag tegen Orleans in het toernooi niet onder stoelen of banken.

Want in de Loire verloor de coach van Nimes Olympique naast een derde na de uitschakeling twee spelers door blessures. En als de technicus van Nîmes, net als zijn collega uit Saint-Etienne, volhoudt dat het kampioenschap het belangrijkste is, zal hij de achtste ronde van de Franse beker in Chodron niet verpesten, wat een bonus lijkt te zijn voor zijn groep: “Het maakt niet uit wat het scenario is. Ik zal herhalen wat ik mijn spelers elke keer voor de Franse bekerwedstrijden vertel. Het belangrijkste is dat we aanwezig zijn bij de loting voor de volgende ronde. Bovendien wisten we wat het scenario was.” Stropdas. Dit betekent dat we naar Saint-Etienne gaan en zij verdienden het om naar Geoffroy-Guichard te gaan, want voor sommigen gaan ze daar nooit heen, behalve om de wedstrijden te bekijken. Ze zullen het goed doen, en dit kan hen alleen maar vooruit helpen. Eén ding wil ik je zeggen: we zullen niet naar Geoffroy Guichard gaan als slachtoffer van verzoening.€ 10 op ZEbet met code EVECT10

Ik bood 10 eurozonder de creditcard op ZEbet te verwijderen die de code bevat Effect10 !

READ  Een heel grappig cadeau van rummy tot de blues voor de euro