Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

België en Lukaku verpletteren Azerbeidzjan met 5-0

België en Lukaku verpletteren Azerbeidzjan met 5-0

Servië plaatste zich zondag voor het eerste EK, na een gelijkspel tegen Bulgarije, in tegenstelling tot Noorwegen, dat uitstapte zonder zelfs maar in de play-offs te kunnen spelen. Spanje verloor Javi door een blessure tijdens hun overwinning op Georgië.

Na thuis tegen de Bulgaren (2-2) te hebben gefaald, behaalden de Serviërs, onder leiding van Dragan Stojkovic, aan het einde van de wedstrijd het punt dat ze misten om het eerste ticket voor het EK te bemachtigen sinds het einde van de wedstrijd tegen de Federale Republiek. Republiek Joegoslavië, dat in 2000 de kwartfinales bereikte.

Servië is het 17e team dat verzekerd is van deelname aan de continentale wedstrijd, aangezien het de tweede plaats bezet in Groep G achter de Hongaren, die zich al hebben gekwalificeerd, die hun gast Montenegro met 3-1 versloegen.

De grootste verliezer vandaag daarentegen is Noorwegen, dat niet aanwezig zal zijn op het toernooi dat van 14 juni tot en met 14 juli 2024 in Duitsland wordt gehouden.

De teamgenoten van Manchester City-steraanvaller Erling Haaland zaten te ver terug in hun groep om Schotland voor te blijven en vielen uit de race voor een ticket via de play-offsroute, gereserveerd voor de hoogst gerangschikte teams in de laatste competitie. Naties Naties (2022-2023).

In een erewedstrijd pakten de Noren een 3-3 gelijkspel tegen de toch al gekwalificeerde Schotten.

Jaffe raakte gewond aan de knie

Spanje, dat zijn plek aan de top van het Europees Kampioenschap veiligstelde door Georgië met 3-1 te verslaan in Valladolid, verloor daarentegen Javi, die geblesseerd naar buiten kwam en op de rand van tranen stond terwijl hij zijn knie vasthield. Het hele land vreest een vroegtijdig einde van het seizoen van Barcelona, ​​het middelpunt van La Roja.

READ  OL presenteert een scorer van 11 miljoen!

Van de andere landen die zich al hebben gekwalificeerd, versloeg België Azerbeidzjan met 5-0, met een viervoudige van Romelu Lukaku, terwijl Portugal zijn tiende overwinning behaalde in hetzelfde aantal wedstrijden tegen IJsland (2-0).

Nederland plaatste zich op zijn beurt zaterdag ook dankzij de 1-0 overwinning op Ierland in Amsterdam. Oranje, dat het toernooi in 1988 won, eindigde dankzij een doelpunt van Voat Weghorst als tweede in Groep B achter Frankrijk met 15 punten.

/ATS