Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bleus: Wat als Klaus zich vestigt?

Bleus: Wat als Klaus zich vestigt?

Paul Roger, Media365: Gepubliceerd op maandag 20 november 2023 om 20:53 uur.

Terwijl hij nog steeds punten scoort en zijn eerste doelpunt tegen Gibraltar maakt, heeft Jonathan Claus een goede kans om op de rechterflank van de Blues-verdediging te spelen.

Hij opende zijn meter. In zijn negende optreden bij het Franse nationale team en zijn vijfde start tekende Jonathan Klaus vrijdagavond in Nice zijn eerste prestatie in de driekleurentrui, tijdens het historische succes van de mannen van Didier Deschamps tegen Gibraltar in de kwalificatiewedstrijden voor Euro 2024. (14-0). ). Met een krachtig schot van buiten het strafschopgebied scoorde de rechtsback van Olympique Marseille in de 34e minuut het vijfde Franse doelpunt en vierde dit eerste doelpunt vervolgens goed. “Het was een perfecte avond. Er blijven veel gevoelens over Ook al lijkt Gibraltar voor mij inferieur vergeleken met het moderne voetbal. “Maar wat er gebeurde is ongelooflijk, en we hebben er allemaal van geprofiteerd.”

Merkbaar rendement

Het eerste doelpunt bevestigt dat Klaus zich nu thuis voelt bij Blauw-Zwart, nadat hij gescoord heeft Zeer slechte ervaring dat ik niet werd geselecteerd voor het laatste WK in Qatar. Toen werkte de voormalige speler van Lenois aan hem, en hij vond het Franse team met meer verlangen. Na ruim een ​​jaar afwezigheid was hij ook de auteur van een opmerkelijke comeback, waarbij hij vorige maand in Amsterdam assisteerde voor Kylian Mbappé tijdens de 2-1 overwinning van de Tricolors op het Baskische nationale team, synoniem voor kwalificatie voor de European Nations Cup. 2024. Deze speler met een atypische carrière, die op 28-jarige leeftijd de Franse competitie ontdekte na zowel in de lagere divisies als in het Duitse tweede niveau te hebben gespeeld, wil daarom de verloren tijd goedmaken en heeft een geweldige combinatie laten zien met Kingsley Coman op de rechterflank.

READ  Wereldkampioenschap: Lisa Barbelin (Archer Ryumua) kan teambrons claimen

Klaus “ontwikkelt zich graag veel” met Koeman

“Het gebeurde natuurlijk. Ik moest vanaf het begin achter hem spelen. Er zijn discussies en integratie. Op dit niveau zijn het heel intelligente spelers.” Op voetbalgebied begrijpen we elkaar snel. Ik speel heel graag met hem en ik denk dat hij het ook niet erg zou vinden om met mij te spelen.. “We moeten samen volharden op dit gebied”, zei hij opnieuw op TF1. De bond beviel Deschamps en kon Klaus toestaan ​​zich te vestigen op een positie waar wel ruimte is, aangezien Benjamin Pavard daar niet meer wil spelen, terwijl Jules Kounde ook liever op het middenveld speelt, wat hij nu exclusief bij Barcelona doet.