Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nieuwe informatie over de geheime toestand van Xabi Alonso

Nieuwe informatie over de geheime toestand van Xabi Alonso

Xabi Alonso, leider van de Bundesliga met Bayer Leverkusen, is een beroemde en geweldige coach. Met deze mooie resultaten wekt de 41-jarige Spaanse technicus logischerwijs veel verlangen. Vanuit dit oogpunt hebben veel mediakanalen onlangs de belangstelling van Real Madrid getoond, vooral in het geval van het vertrek van Carlo Ancelotti. Verder is het Beeld Onlangs werd bekend dat de oud-Merengue-speler, die onder contract staat tot juni 2026, een geheime clausule had. Met dat laatste kan hij komende zomer feitelijk naar drie bestemmingen: Real Madrid, Bayern München en Liverpool. Ja, maar hier is hij, in een interview met PraatSPORTFernando Caro, CEO van Leverkusen, ontkende dat er sprake was van een dergelijke voorwaarde.

De rest volgt na deze aankondiging

“De speciale voorwaarde voor Xabi Alonso? Nee, je hebt geen voorwaarde nodig. We hebben een heel, heel goede relatie met Xavi en hij weet dat we een serieuze club zijn. Uiteindelijk zullen we niemand dwingen om te blijven als hij dat doet.” niet willen blijven. We willen dat hij zich zo gelukkig en tevreden bij ons voelt dat hij echt wil blijven en dat is ons doel. Niets staat op papier, maar soms zijn afspraken die niet op papier staan ​​ook afspraken. We weten dat als je dat nodig hebt Als we in de toekomst iets willen doen, kunnen we praten. Ik hoop dat dat niet nodig is, want hij blijft. Hij zal gelukkig zijn bij Leverkusen.”. Dat is wat hij zegt!

kroeg. de
updaten