Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nieuw-Zeeland: The Blues domineerden de All Blacks in de openingswedstrijd

Nieuw-Zeeland: The Blues domineerden de All Blacks in de openingswedstrijd

Welkom bij deze livestream van Frankrijk versus Nieuw-Zeeland, de eerste wedstrijd van de Rugby World Cup 2023. Thuis beginnen de Blues hun campagne tegen de All Blacks met één doel voor ogen: hun eerste Wereldbeker winnen. . Vanaf acht uur ’s avonds verzorgen wij u de openingsceremonie, onder leiding van Jean Dujardin.

Waar gaat het over? Vanaf het begin waren de zaken zeer gevaarlijk voor France XV, onder leiding van Antoine Dupont, die het WK 2023 aftrapte tegen het legendarische Nieuw-Zeelandse team. Schok in de sfeer van de laatste wedstrijd van twee teams die elkaar mogelijk op een later moment in de competitie tegenkomen.

of? In het Stade de France in Saint-Denis. Je weet wel, het stadion waar de Blues over minder dan twee maanden de Webb Ellis Cup in de wacht zullen slepen.

wanneer ? 21:15 uur

op welke zender? TF1.

wie leeft? Wie feestelijke bijeenkomst zegt, zegt feestelijk team. Tot deze schrik wijkt de Austerlitz XV af van de gebruikelijke rugbyregels door vier spelers in de frontlinie te introduceren. Denis Menetrier en Valentin Moinard zullen de live-uitzending verzorgen vanuit het Millennium Stadium in Austerlitz, met ondersteuning van Clément Martel en Martin Untersinger op de tribunes van het Stade de France.

Team samenstelling:

Ramos – Benaud, Fico, Moifana, Villiers – Jalibert (S), Dupont (pet, midden) – Olivone, Aldrete, Kroos – Flament, Wauke – Atunio, Marchand, Pink.

Subs: Mufaka, Gross, Aldghiri, Taufifenoa, Bodhint, Vincent, Loko, Gaminet.

trainer: Fabian Galthier.

B Barrett-Jordan, Iwani, Leinert-Brown, Tilia-Monga (S), Smith (M)-Babali, Kan (Cap), Savea-S. Barrett, Whitlock – Lulala, Taylor, de Groot.

READ  Hatem Ben Arfa tekent voor zes maanden bij Leil

Subs: Taukei’aho, Tu’ungafasi, Newell, Vaa’i, Jacobson, Christie, Havili, Fainga’anuku

trainer: Ian Foster

Wie oordeelt? Zuid-Afrikaanse Jaco-peper

Waar gaan we het niet over hebben? Kleine op Pangolin geïnspireerde robot die diep in de darmen geneest (het zou een heel leven waard zijn)

Lees terwijl u wacht:

Ovalie heeft een afspraak in Frankrijk

In Frankrijk het rijk van de “9”

De aspiraties van de blues staan ​​op het spel voor de zwarten

Wie zijn de 33 Franse spelers?

Ter gelegenheid van het WK voetbal wil rugby worden Een echte wereldsport

Wat wil je weten over rugby als je er (nog) niets van begrijpt?

“Antoine Dupont, de collega van mijn dromen”

Alan Duff, Nieuw-Zeelandse romanschrijver: “In Nieuw-Zeeland weten we dat de vijftiende plaats van Frankrijk uitzonderlijk is”

De onofficiële gids

Vraag naar het programma… Het volgende sportleven van de “wereld”