Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nice-OM match met Andy Delors gaat door!

Wat volgt na deze advertentie

Andy Delort, 29, bij OGC Nice, de zaak klonk hoorbaar. Volgens onze informatie heeft de aanvaller van Montpellier al overeenstemming bereikt met Aiglons over de voorwaarden van zijn toekomstige contract.. De twee teams hebben echter nog geen definitieve overeenstemming gevonden.

Timing plannen Olympique Marseille om te profiteren van. Geïnteresseerd in het Algerijnse internationale spelersprofiel (10 keuzes, 1 prestatie), Pablo Longoria en Jorge Sampaoli hebben dit profiel dinsdag opnieuw gelanceerd, zoals uitlegt mooie ochtend.

Niet voor Delort gekozen

Van zijn kant legt de regionale krant uit dat de spits, die sinds het begin van het seizoen twee prestaties en een assist heeft in drie wedstrijden in de Franse competitie, zijn beslissing nog niet heeft genomen, omdat de twee projecten hem erg blij maken. Eén ding is zeker, zijn vertrek bij MHSC staat vast en hij zal dit weekend niet op de set zijn.

OM doet zijn best in deze situatie en stelt zich voor dat ze een smerige truc spelen in de sportschool, met wie de relaties meer dan gespannen zijn sinds de gebeurtenissen van zondagavond in Allianz Riviera (de wedstrijd werd onderbroken in de kwartfinales na de verovering van het veld en talrijke gevechten). De wedstrijd is nog niet afgelopen.

READ  Alexandra Lakraber over het uitbreiden van het WK