Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Benzema, Loris onverteerbaar

Gekenmerkt door een ijzeren fiasco als gevolg van het falen van de Blues op Euro 2020, maakte Hugo Lloris de geruchten over de terugkeer van Karim Benzema slecht waar.

Het is nu twee maanden geleden en hij heeft nog steeds veel spijt Hugo Lloris, de aanvoerder van het Franse nationale team, die Zwitserland werd uitgeschakeld in de knock-outfase van Euro 2020 na een absoluut verbluffend scenario. “De spijt die we aan het einde van de wedstrijd voelden, is dezelfde als vandaag: de laatste tien minuten, Zoals vastgelegd in een interview met het team. Het lag in onze handen, daarom doet het ons het meeste pijn. Niemand zag hem aankomen. Bij 3-1 zou de wedstrijd nog steeds 3-1 moeten zijn. “

Maar dit fiasco tegen Zwitserland is niet de enige slechte herinnering aan de driekleurige doelman in deze nieuwe campagne bij de Blues. speler Tottenham Ik walgde ook van al het nepnieuws dat de ronde deed na de comeback Karim Benzema. “Er zijn veel dingen verkeerd en duidelijk gezegd… maar om te zeggen dat ik de coach zou bekritiseren omdat hij me niet had gewaarschuwd voor de terugkeer van Karim, was helemaal verkeerd. Zo bevestigd. Het was informatie gebaseerd op oneerlijke bronnen. Zeggen dat de leidinggevenden de terugkeer van Karim eisten, is net zo vals als zeggen dat ze tegen zijn terugkeer zijn. “

Karim was typisch en vroeg nergens om, dus deze controverse stoorde me. De coach is altijd de enige beslisser geweest, hij hoeft zich niet te verantwoorden en ik heb nooit ergens mee ingestemd. Ik weet waar ik thuishoor, ik ben slechts de aanvoerder van de gekozen spelers. Ik ben professioneel en eerlijk.Hij voegde er echter aan toe dat hij niet verrast was door deze controverse: “Maar ik ben hier al dertien jaar en ik weet hoe het zal gaan als het Franse team in de problemen komt.”

Lees ook:Giroud, een brief aan DeschampsMbappe Griezmann, de massale jamming?Euro, “Benzema heeft niets met hem te maken!”

READ  Reims-AS Monaco: de officiële line-up