Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain) praat over Frankrijk en haalt de krantenkoppen in Spanje

Een week voor het einde van de transferperiode kwam de toekomst van Kylian Mbappé deze dinsdag breed uit in de Spaanse pers. Terwijl de reguliere sportkranten de krantenkoppen halen over de Paris Saint-Germain-spits die zijn transfer naar Real Madrid claimt “meer mogelijk dan ooit” NS Markeerstift, En ‘dichter dan ooit bij het scenario dat Real Madrid wilde’ NS alsDe Franse international (22 jaar, 48 caps, 17 goals) verscheen ook op de cover van het mannenblad Gerespecteerd , In haar Spaanse versie, waarmee hij een lang interview gaf.

“Frankrijk is niet het beste kampioenschap ter wereld.”

In de huidige context, hoewel hij zijn contract in Parijs nog niet heeft verlengd en dat hij de hoofdstad de komende dagen kan verlaten, of aan het einde van zijn verloving kan gaan om volgende zomer vrij te komen, zijn twee belangrijke zinnen, zwaar van betekenis, : om ze te onthouden uit de opmerkingen van Mbappé. “Frankrijk is niet het beste wereldkampioenschap, maar ik heb altijd de verantwoordelijkheid gevoeld, als symbolische speler, om het te laten groeien”, privé geadverteerd.

Deze dinsdag richtte de Spaanse pers zich op de toekomst van Mbappé bij Real Madrid. (ac/deca)

READ  "Er is defensieve actie om het herstel te verbeteren."

In dit interview laat de speler zich een beetje meer zien als een grote kanshebber en kwalificeert hij zich als “Een moderne spits die overal kan spelen.” Hij roept zijn arrogantie en zelfrespect op “Het is niet alleen de gril van de sterren, maar ook de wens om te verbeteren, het beste van jezelf te geven.” en lest zijn dorst “alles winnen” En altijd de beste zijn. “Er zijn nogal wat anti-Kylian plannen in elke game. Het betekent dat ze… (vijanden) Hij kent mij als een geweldige speler. Dit vereist dat je meerdere snaren voor je boog hebt. Ik hou ervan, want ik hou van een uitdaging. “

“Mensen hier willen je gewoon zien voetballen en lachen”

Zoals het winnen van de Champions League met Lionel Messi en Neymar dit seizoen bij PSG? Het wordt niet genoemd. In ruil daarvoor vertelt Mbappé hoe hij de Braziliaan hielp zich bij zijn aankomst aan te passen aan de Franse cultuur, door hem te vertellen: “Mensen hier willen je gewoon zien voetballen en lachen!” “