Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Guingamp behaalt eerste overwinning van het seizoen in Auxerre / Ligue 2 / J5 / Auxerre-Guingamp (1-2) / SOFOOT.com

Auxerre 1-2 gangan

Doelpunten: Perijn (64.)NS) voor Auxerre // M’Changama (45NS+1) Phaëton (50NS) voor Guingamp

Guingamp première avond.

Jinkam, de lang gedomineerde Auxerre Garden, toonde nog meer efficiëntie om zijn eerste overwinning van het seizoen te claimen, met name dankzij een juweel uit de vrije trap van Youssef Machangama.

De wedstrijd werd vanaf de rechterkant gestart door Auxerrois, die hem zogenaamd favoriet maakte. Helaas voor Jean-Marc Furlan met zijn hoed ondersteboven, past Gaëtan Charbonnier niet op zijn hoofd (12NS), terwijl het schot van Hamza Sakhi in een perfecte positie wordt getikt na een verdedigende fout van de tegenstander (13NS). De lokale bevolking wordt gedomineerd door de Britten die alleen lange ballen naar voren spelen, in de hoop een boost uit de pot te krijgen. Die komt net voor het einde van de eerste helft, met een vrije trap uit de volle as perfect uitgevoerd door Youssef Machangama, wiens zwevend schot Donovan Leon verraste. (0-1, 45NS+1).

Guingamp leidt op wonderbaarlijke wijze tot de onderbreking en biedt zichzelf zelfs de adempauze als hij opnieuw begint op datzelfde overschot van M’Changama, wiens positie aan de lijn door Matthias Phaeton naar beneden is geduwd (0-2, 49NS). De bezoekende spits had lang spijt gehad van deze bal die hem in de weg stond 3-0 (58.).NS), aangezien Auxerre tijdens het proces opnieuw onder druk is komen te staan ​​dankzij Gaëtan Perrin, wiens oppervlaktevolgorde een schot in de roos is (1-2, 64 .)NS). Gaëtan Charbonnier steekt Basilio op met een vrije trap ( .74).NS), maar de AJA zal niet uit deze fout kunnen komen.

READ  Degradatie als voorzorgsmaatregel van Girondins in de Franse Liga?

Bourgondische immuniteit is al slechts een herinnering.

  • BKT League Two resultaten en standen
    terabytes