Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Miss Paris Saint-Germain – Messi-gekte in Reims en toeschouwers komen uit India en Chili!

Tenzij de situatie verandert, zal Lionel Messi aanstaande zondag zijn debuut maken in de Ligue 1, wanneer PSG naar Reims afreist. Club Champagne heeft zijn online ticketkantoor zien exploderen met aanvragen van over de hele wereld.

Lionel Messi zal een wedstrijd in de Ligue 1 spelen voordat hij zich in september bij het Argentijnse nationale team voegt, en deze inaugurele zeshoekige Ballon d’Or-bijeenkomst zal plaatsvinden in het legendarische stadion van ons Franse kampioenschap, het eerbiedwaardige Stade Auguste-Delaune in Reims. Toen het nieuws werd bevestigd dat ter gelegenheid van de aanstaande trip van Paris Saint-Germain, Leo Messi zijn Parijse debuut zal maken, stond alles vol naast Stade de Reims. Naast de plotseling exploderende vraag naar persaccreditatie, bleek alles aan de kant van de online kaartverkoop bijzonder surrealistisch. Het Delaune Stadium, nu volgeboekt, zal zich ook kwalificeren voor toeschouwers van over de hele wereld, een bewijs dat het aantrekken van Lionel Messi in Paris Saint-Germain een evenement van wereldklasse is.

In de columns van L’Equipe geeft de directeur van het loket toe dat hij verbaasd is over het ongelooflijke enthousiasme dat door deze ontmoeting wordt veroorzaakt. “ Het aantal aanvragen is uitzonderlijk en moeilijk vast te stellen. En we hadden geweldige verkopen aan het online ticketkantoor, met aankopen van over de hele wereld: uit Chili, Zuid-Korea, Thailand, Egypte of India, het is de eerste. “, legt Alexander Janin uit, die opmerkt dat de wedstrijd tegen Paris Saint-Germain meestal uitverkocht is in de dagen voorafgaand aan de wedstrijd, wanneer deze al een week vol is. De 20.564 blije toeschouwers die een ticket hebben voor Real Reims -Paris Saint-Germain moet voor de vingers gaan staan, zodat Lionel Messi al op tijd is voor deze ontmoeting voor de vierde dag van de Franse competitie.

READ  Transfers: Gianluigi Donnarumma, die tekent bij Paris Saint-Germain, stuurt een afscheidsbericht naar de fans van Milaan.