Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Neymar (Paris Saint-Germain) verdedigt zichzelf na beschuldigingen van aanranding

Sinds vrijdagochtend wordt de naam van Neymar in verband gebracht met nieuwe beschuldigingen van aanranding De Wall Street Journal, drong apparatuurfabrikant Nike aan om zijn contract met de Braziliaanse ster Paris Saint-Germain niet te verlengen toen laatstgenoemde weigerde mee te werken aan een onderzoek naar de vermeende feiten. In een lange tekst op zijn Instagram-account reageerde de persoon voor het eerst.

“Beweren dat mijn contract is beëindigd omdat ik niet te goeder trouw heb bijgedragen aan de realisatie van iets is absurd, het is een leugen”

“Sinds ik dertien was, toen ik mijn eerste contract tekende, heb ik altijd waarschuwingen gehad: praat niet over uw contracten! Contracten zijn vertrouwelijk, Connect-t-il. Het tegenspreken van deze regel en beweren dat mijn contract is beëindigd omdat ik niet te goeder trouw heb bijgedragen aan de totstandkoming van is absurd, het is een leugen. “

“Ik heb geen kans gehad om erachter te komen wie hem heeft beledigd. Ik ken haar niet eens. Ik had geen relatie. […] Ik ben er diep en sterk van overtuigd dat de tijd de echte antwoorden zal geven.”

“Ik heb niet de kans gehad om mezelf te verdedigen, Neymar gerustgesteld. Ik heb nooit de kans gehad om erachter te komen wie de beledigde persoon was. Ik ken haar niet eens. Ik had geen relatie. Ik had niet eens de kans om te spreken, om de echte oorzaken van haar pijn te achterhalen. […] Ik ben er vast van overtuigd dat de tijd de echte antwoorden zal geven. “