Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

The Black Devils spelen Survival in het EK Rugby tegen Nederland (live video 13:50)

Voor het eerst sinds 7 maart 2020 en hun nederlaag tegen Spanje kan het Belgische nationale rugbyteam, de Black Devils, terugkeren naar het veld voor een officiële wedstrijd. België speelde zaterdag in een play-off tegen Nederland zijn survival in het EK Rugby, na een nederlaag (28-0) in Roemenië afgelopen februari. Een ontmoeting waar spelers reikhalzend naar hebben uitgekeken, waarvan sommige al meer dan een jaar stil liggen.

team kapitein, Thomas-service Hij zit sinds eind 2020 in een impasse en een break in de Federal 3, French Sixth Division, waar hij speelt voor Leognac. De terugkeer van de Black Devils is duidelijk goed nieuws voor de Belgische teef die staat te popelen om het zwarte, gele en rode shirt weer te dragen.

Het is al meer dan een jaar geleden dat we uit de nationale ploeg zijn geweest en dat doet natuurlijk veel goeds. Iedereen heeft duidelijk honger na zo’n lange afwezigheid‘, legde uit transformatie. “Wij hebben een droom en Nederland heeft ook een droom. Het is niet omdat we spelers hebben die als professionals in Frankrijk spelen, dat we dit spel lichtvaardig moeten opvatten. De Nederlanders zullen enthousiast zijn en we zullen met veel verlangen moeten spelen.

in plaats van transformatieEn de Jens Torvis Hij kon het hele seizoen spelen met Mont de Marsan in Pro D2, de Franse tweede klasse. Een uitkomst voor het Belgische centrum dat het tempo kon bijhouden. “Allereerst wil ik benadrukken dat ik onder de indruk was van het tempo en het niveau van spelers die dit seizoen niet hebben gespeeld. Ik feliciteer ze met hun werk en ik denk dat dat de drijvende kracht zal zijn voor ons op zaterdag‘, merkte de Mortsel-inwoner op.

READ  Het Franse nationale team is de kampioen van de reactie

Dus het goede nieuws voor de Black Devils in de aanloop naar hun cruciale wedstrijd tegen Nederland om in het Europees kampioenschap rugby te blijven en zo hun kansen op kwalificatie voor het WK 2023 te behouden.

Geen speciale druk“, hij voegde toe Turvis. “We hebben vertrouwen in onszelf en hebben ons goed voorbereid. Ik denk dat we erg enthousiast zijn om dit spel te spelen. We spelen een sport waarbij mensen de basis zijn van alles en dat maakt onze groep sterk.

Helaas kunnen de Belgische spelers zaterdag in Waterloo vanwege de gezondheidsmaatregelen niet op de steun van hun fans rekenen. “We zullen ze missen, maar ze zullen in onze gedachten zijn omdat ze deel uitmaken van onze familie. Niet alleen staan ​​23 spelers op het veld, ook de fans maken deel uit van het team. Ik hoop dat ze de sociale netwerken tot zaterdag verlichten om ons te versterken‘, de conclusie Turvis.