Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Guardiola zal klaar zijn om 300 miljoen rekruten te laten vallen!

Onze WK-aftrap Real Madrid, Barcelona: Top 10 spelers aan het einde van hun contract in La Liga

Elf wereldnummers 340. zijn hier beschikbaar

Jack Grealish in de scènes van Manchester City…

Begin diavoorstelling
Premier League: Topscorers voor het seizoen 2020-2021
+11

Jack Grealish.Afbeelding tegoed – sportpictogram

naar mij dagelijkse mailManchester City heeft van Jack Grealish zijn eerste doelwit op het middenveld gemaakt en zou klaar zijn om van de Aston Villa-ster de eerste £100 miljoen speler in het Engelse voetbal te maken! Zijn belang voor het team van Dean Smith is groot, en als zodanig zouden ze niet overwegen om hun lokale kampioen voor minder te verkopen. maar als onverlaten Grealish beloonde Grealish afgelopen september met een lucratief nieuw contract met de aanvoerder van de club die nog vier jaar verwijderd is, en de Engelsman wordt al lang bewonderd door Pep Guardiola en wil dat de 25-jarige centraal staat in wat hij hoopt dat de tweede zal worden. -grootste team van zijn ambtstermijn bij Manchester, legt hij ons altijd uit. dagelijkse mail.

… net als Harry Kane?

... net als Harry Kane?Begin diavoorstelling
Premier League: Topscorers voor het seizoen 2020-2021
+11

Harry Kane.Afbeelding tegoed – sportpictogram

Tottenham-spits Harry Kane is ook in het vizier van City nadat de aanvoerder van Engeland zijn wens openbaarde om Noord-Londen te verlaten op zoek naar trofeeën. Zijn transfer zou rond de £ 150 miljoen kunnen zijn, vooral als je weet hoe hard Tottenham-baas Daniel Levy aan het werk is.

Theo Sivaslian