Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Chomini: Op papier laat het je dromen

De France Espoirs zijn volledig voorbereid op de laatste fase van het EK Onder-21 en de kwartfinale tegen Nederland, die op 31 mei in Boedapest wordt gehouden.. Als het team onder leiding van Sylvain Ripoll er bij toeval in slaagt deze ronde door te komen, zullen we het dan moeten opnemen tegen de kwartwinnaar Denemarken-Duitsland in de halve finale van de competitie, vóór de finale die op 6 juni in Slovenië staat gepland. Orleen Chuamini benadrukte donderdag tijdens een persconferentie de kwaliteit die bestaat in de Franse groep, die veel spelers met onbetwistbare talenten omvat.

« We hebben getalenteerde spelers op het middenveld, maar ook op alle linies. We moeten in staat zijn om de mooiste chemie te creëren die mogelijk is om goed te presteren in het veld.. Maar in werkelijkheid laat het je op papier dromen. Uiteraard is er geen vaste hiërarchie, er is wel concurrentie, maar die is gezond. We willen natuurlijk allemaal spelen, maar het gaat goed tussen ons, we tonen al onze kwaliteiten en het is aan de coach om te beslissen.” De middenvelder legde Ploits en Monaco uit.

Man Utd’s Europa League-nederlaag, Swamini heeft spijt

Ook achteraf spijt gehad Manchester United versloeg Villarreal in de Europa League-finale (1-1, 10-11 in de tabbladen) omdat het succes van de Rode Duivels Monaco in staat zou hebben gesteld zich direct te plaatsen voor de volgende editie van de Champions League. «Eerlijk gezegd walgde ik toen ik de wedstrijd gisteravond zag… Er was een 1-1, dacht ik, ze zouden, en ze verloren na penalty’s. Het werk had gemakkelijker voor ons kunnen zijn, maar we zijn competitief en we moeten de voorrondes en play-offs doen. Als we het verdienen om te gaan, gaan we naar de Champions League. Als we het niet verdienen, wordt het de Europa League. Maar we verwelkomen deze uitdaging met veel enthousiasme»En de bevestigd.

READ  Mercato: Volgende week voor het eerst ingeschreven in Battles?