Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Newcastle domineert het zwakke Manchester United

Newcastle domineert het zwakke Manchester United

Manchester United heeft niet de beste week uit zijn geschiedenis gehad, en dat is een understatement. Drie dagen na het gelijkspel tegen Galatasaray (3-3), toen we dachten dat ze hun thema onder de knie hadden, maakten de Rode Duivels zaterdag opnieuw een fout. Op reis naar Newcastle als onderdeel van Dag 14 van de Premier League werden de spelers van Erik ten Hag met 1-0 verslagen… en de rekening had veel hoger kunnen zijn. Na geduwd en gehamerd te zijn door een moedige Magpies-ploeg, vasthoudend aan het idee van een rebound na hun gelijkspel tegen Paris Saint-Germain op dinsdag (1-1), stonden de inwoners van Old Trafford op het punt de openingsscore binnenkort te moeten incasseren. na het eerste half uur spelen.

De rest volgt na deze aankondiging

Uit een vrije trap van Kieran Trippier vanaf 25 meter bedankte Andre Onana de lat (37). Als de sfeer rond het Mancunian-gebied verhit raakte, moesten we wachten tot de 56e minuut om Anthony Gordon de impasse te zien doorbreken door Trippier te sturen. De enige echte waarschuwing die de Rode Duivels verdienden was het doelpunt van Anthony, dat Maguire uiteindelijk afkeurde wegens buitenspel (89). Het zeldzame nadeel voor Newcastle? Uitgevallen voor Nick Pope, duidelijk geblesseerd aan de schouder. Door deze nederlaag is Manchester United getuige van een steeds groter wordende kloof met zijn concurrenten in het klassement en bezet het de zevende plaats (24 punten). Newcastle staat op de vijfde plaats en ligt dicht bij Aston Villa.

kroeg. de
updaten

READ  "We kunnen nederig zijn met positieve arrogantie"