Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Giroud zet het toneel voor de euro

Giroud zet het toneel voor de euro

Olivier Giroud Claudia Greco/Reuters

De topscorer aller tijden van Frankrijk heeft zijn doelen gesteld en een duidelijke boodschap afgegeven over zijn toekomstige internationale pensionering.

Olivier Giroud wacht ongeduldig op de euro. Voor zijn tv volgde de topscorer aller tijden van de Blues (129 interlands, 56 goals) zorgvuldig de loting die een complexe maar niet onoverkomelijke eerste ronde voor zijn team (Nederland, Oostenrijk, dammen bouwen) opleverde. ” Het is geen makkelijke combinatie, en ik maak er geen poespas van, het is goedkoper dan de laatste euroHij zegt. Spelen tegen Nederland is saai en Oostenrijk heeft een aantal goede jonge spelers, onbekend bij het grote publiek, en tegen hen was het helemaal niet gemakkelijk. We moeten hier doorheen, maar het zal niet gemakkelijk zijn. »

RMC is opnieuw gelanceerd vanwege zijn mogelijke onderbreking na het EK (14 juni – 14 juli), en de Blues-veteraan heeft de deur niet gesloten. Als hij zich op 37-jarige leeftijd nog steeds zo goed en waardevol voelt als altijd in de ploeg of bij Milan, weet hij ook dat de tijd verstrijkt en de volgende generatie groeit.

“IIk heb honger naar titels met mijn land. “Ik heb veel hoop en ambities.”

Olivier Giroud

Ik mis de euro, als we die winnen, trek ik me terugbevestigt hij halfslachtig. Dit kan ook het geval zijn als we dit niet opvolgen. Ik geniet van elk moment. Ik heb tegen sommige spelers gezegd dat als we het WK van 2022 winnen, ik met pensioen ga. Maar ik heb honger naar titels met mijn land. Ik heb veel hoop en ambities. Als alles goed gaat, zou dit een mogelijkheid kunnen zijn. »

READ  Paris Saint-Germain: Luis Enrique keurt de beslissing van Mbappé goed