Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Frankrijk leidt nog steeds Duitsland in de tweede helft… Volg de U-17 WK-finale

Frankrijk leidt nog steeds Duitsland in de tweede helft… Volg de U-17 WK-finale

In hun strijd om de wereldtitel staan ​​de spelers van Jean-Luc Vanucci zaterdag in de finale in het Manahan Stadion in Surakarta, Indonesië tegenover Duitsland.

Frankrijk TV – Sportredactie

gepubliceerd

updaten


Leestijd: 1 minuut

De Franse verdediger Joachim Kai Sanda neemt het op tegen de Duitse spits Paris Brunner tijdens de U-17 Wereldbekerfinale op 2 december 2023 in Surakarta, Indonesië.  (wat is de reden)

Als een sfeer van wraak. Zes maanden na de nederlaag in de finale van Euro 2023 na strafschoppen (0-0, 4 punten 5), tegen Duitsland ontmoet het Franse team zijn tegenstander in de WK-finale U-17, zaterdag 2 december om 13.00 uur In Surakarta, Indonesië.

Tot nu toe hebben de teamgenoten van Matisse Lamporde vlekkeloos gepresteerd en kregen ze sinds het begin van de competitie slechts één doelpunt tegen, tijdens hun 2-1-zege op Mali in de halve finale. De strijd tegen Duitsland zal waarschijnlijk zwaar zijn, maar als ze winnen, zal het Franse nationale team Frankrijk hun tweede U-17 Wereldbekertitel bezorgen. In 2001 kroonden Anthony Le Tallic en Florent Sinama Pongol na een 3-0 overwinning op Nigeria.

READ  Longoria bevestigt toekomstige ondertekening van Marseille