Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Neem alleen monsters”, onthult Amin Mathieu de criteria om lid te worden van zijn Franse team

“Neem alleen monsters”, onthult Amin Mathieu de criteria om lid te worden van zijn Franse team

AmineMaTue zal de Franse ploeg leiden tijdens de eerste editie van de World Cup of Kings, een internationaal zeven-tegen-zeven voetbaltoernooi georganiseerd door Gerard Pique, dat wordt gehouden in Mexico (van 26 mei tot en met 9 juni). De 29-jarige streamer moet twaalf spelers selecteren en daarbij bepaalde criteria respecteren, zo legde hij uit tijdens een livestream op Twitch.

Hij zal de Atlantische Oceaan oversteken in het ‘President’-uniform. AmineMaTue is geselecteerd als aanvoerder van het Franse nationale team in de eerste editie van de World Cup of Kings, een internationaal zeven-tegen-zeven voetbaltoernooi met fantasieregels, dat zal worden gehouden in Mexico (26 mei tot 9 juni) en zal plaatsvinden live uitgezonden op Twitch. Op initiatief van het project besloot Gerard Pique, via zijn bedrijf Cosmos, een beroep te doen op Amine (en zijn miljoenen abonnees op de netwerken) om het evenement in Frankrijk te promoten. De 29-jarige streamer, oorspronkelijk afkomstig uit Drancy (Seine-Saint-Denis), is vooral gelinkt aan Ibae Gomez, een van de meest gevolgde contentmakers van Spanje, die dicht bij Pique staat. Genoeg om uitwisselingen te vergemakkelijken.

Twee maanden voor de lancering van de World Cup of Kings moet AmineMaTue nu een coach vinden en een competitief team samenstellen om te schitteren in Noord-Amerika, waar tweeëndertig teams zullen strijden: tien uit de League of Kings (Spanje), nog eens tien van de League of Kings of the Americas (Zuid-Amerika) en twaalf gasten. een klas? Prijzengeld van één miljoen dollar (ongeveer 920 duizend euro).

“Wij zijn de beste vruchtbare grond ter wereld.”

Tijdens een live-uitzending dinsdagavond op Zijn kanaal op TwitchDe Blues-‘president’ gaf details over het gevolgde selectieproces. Het team zal uit twaalf spelers bestaan, van wie er tien zullen worden geselecteerd na een uitgebreid selectieproces dat in heel Frankrijk is gelanceerd. De link is al online beschikbaar om bestellingen op te halen. Iedereen kan zich aanmelden, op voorwaarde dat hij meerderjarig is en geen profvoetballer is die bij een club is gecontracteerd. Er worden duizenden cv's verwacht.

“Iedereen kan komen”, bevestigt Amin.

“Er komt een selectie. Het bestuurscentrum van de Kings League gaat de selecties maken en ik doe ook mee. Daarna blijven er nog maar vijftig mensen over. En die vijftig gaan we in het echt kunnen testen.” We zullen kiezen wie de beste is en uiteindelijk zullen er nog maar tien over zijn om Frankrijk te vertegenwoordigen en het verdomde WK te winnen! We moeten gewoon de monsters pakken. Frankrijk, we zijn de beste kweekvijver ter wereld. de wereld. We zijn gedwongen tot het laatste te gaan.'

READ  direct. WK-nieuws: Argentinië en Brazilië bereiden zich voor om hun plaatsen te verdedigen

Twee spelers rechtstreeks geselecteerd door Amin

Naast deze 10 winnaars zal de 93e streamer (die tijdens de competitie zelf geen linten zal dragen) extra spelers oproepen. “De overige twee kan ik terugbrengen wie ik wil. Ik ben degene die beslist. Misschien is het al gedaan, heb je al gekozen en ga je versteld staan, misschien ook niet (glimlacht)”, legt hij uit. 'Ik zei toch dat het nog niet voorbij is. Je bent er nog niet.''Tot het einde van je verrassingen. Dus houd het in de gaten, het kan behoorlijk gek worden, je zult zien.' Met hulp van zijn volgers wordt zondag de naam van het team van Amin gekozen.

Om zijn deelname aan de World Cup of Kings bekend te maken plaatste AmineMaTue begin deze week een videoclip (die viraal ging) waarin hij, zittend aan zijn bureau, een gesprek voerde met zijn coach Gerard Pique. Eind 2022 bracht Amin tijdens Eleven All Stars (een wedstrijd tussen Franse en Spaanse spelers) een satirisch volkslied uit met Mister V waarin hij “Me gusta Shakira” (“I love Shakira”) zong, verwijzend naar Pique's ex. -minnaar. -een partner. Het geluid genaamd “La Roja” werd uitgezonden in het Jean Point-stadion tijdens de binnenkomst van de Iberische spelers…

“Toen we Pique ontmoetten, legde ik mijn kaarten op tafel”, zegt Amin. “Ik zei tegen hem: 'Broeder, het spijt me echt van Eleven All Stars. Ik hoop dat je mij niet de schuld geeft.'” “Nee, eerlijk gezegd vond ik het heel grappig”, vertelde hij me. “Dit zijn geiten.”

'Neymar is een zieke man'

Tijdens het filmen van zijn promo ontmoette de Parijzenaar ook Neymar, die het Braziliaanse team zal leiden tijdens het WK der Koningen. En hij had een goed gevoel bij de Seleção-ster, die naast hem verscheen in de wachtkamer: “Neymar, hij is waanzinnig goed. Hij moest vijftien tot twintig minuten blijven voor de opnames, hij bleef bijna een uur. Hij nam zijn tijd. We hebben samen gelachen en gepraat. Hij is ziek. “goed”.

READ  Herenteam begint met 3-0-zege op Qatar, nederlaag dames

De volledige Kings World Cup-crew moet nog worden onthuld, maar verschillende andere voetbalsterren zijn al aan het evenement gekoppeld. Zlatan Ibrahimovic werd benoemd tot voorzitter van de competitie. Mario Götze zal leiding geven aan een Duits team. Ook Iker Casillas en Sergio Aguero, die in Spanje al meedoen aan de Kings League, zullen aanwezig zijn. Volgens Amin staan ​​er nog meer verrassingen te wachten: “Er zijn gasten die nog niet zijn aangekondigd. Dat weet ik wel. Ze zullen je de hersens in knallen!”

Belangrijkste artikelen