Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Olympische Spelen van 2024 in Parijs beloven levendiger te worden dan de Olympische Spelen in Tokio

De Olympische Spelen van 2024 in Parijs beloven levendiger te worden dan de Olympische Spelen in Tokio

De Spelen van Parijs 2024 zijn bedoeld om de aanvoer van mannen- en vrouwencondooms te garanderen, zodat atleten van de Olympische Spelen (26 juli tot 11 augustus) en de Paralympische Spelen (28 augustus tot 8 september) in alle veiligheid kunnen genieten van fysiek genot. In het Olympisch Dorp zullen ongeveer 300.000 condooms aan hen worden verstrekt.

Parijs is de stad van de liefde. Van 26 juli tot en met 11 augustus wordt het naar verwachting een hete zomer op de Olympische planeet. Voor alle sportliefhebbers, maar ook en vooral voor sporters.

Nadat tijdens de laatste Olympische Spelen in Tokio in 2021 sociale afstandsmaatregelen waren opgelegd en seksuele relaties werden ontmoedigd – maar ook niet verboden – en midden in een wereldwijde pandemie, zullen atleten in Parijs 2024 voldoende tijd hebben om zich over te geven aan fysieke handelingen. zij verlangen. De kwestie van hun seksualiteit – en hun bescherming – is een onderwerp van zorg voor de organisatoren.

Twee condooms per dag per sporter tijdens de Spelen

Ze hebben veel gezien in deze editie, aangezien er minstens 300.000 condooms (mannelijk en vrouwelijk) beschikbaar zullen zijn in het Olympisch Dorp, bevestigt Laurent Michaud, dorpsdirecteur, aan Sky News. Genoeg zijn, Volgens een nummer entertaint hij veel aan de overkant van de zenderzodat elke sporter tijdens de wedstrijden dagelijks twee pillen kan gebruiken.

“Het is heel belangrijk dat co-existentie hier essentieel is”, vervolgde Michaud. “In samenwerking met de Athlete Commission wilden we plekken creëren waar atleten zich opgewonden en op hun gemak zouden voelen.”

READ  Messi slaat training bij Paris Saint-Germain over, nieuwe details

Ter vergelijking: tijdens de Olympische Spelen van 2012 in Londen werden bijna 100.000 condooms verstrekt aan atleten, 70.000 in Sydney in 2000 en zelfs 160.000 in Tokio 2021 ondanks de gezondheidscrisis. Het record blijft in handen van Rio, dat in 2016 maar liefst 450.000 condooms aan atleten verstrekte.

Romain Dafoe Journalist RMC Sport

Belangrijkste artikelen