Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederland, zomervakanties etc: Bezoek week 35 opnieuw

Nederland, zomervakanties etc: Bezoek week 35 opnieuw

Naast het nieuws van vorige week nodigt QUAND PARTIR je uit om naar de vier uithoeken van de wereld te reizen met nieuws, praktische informatie, reisrecensies, tips en andere zaken die de afgelopen dagen markeren.

Voor de week van 28 augustus tot 3 september

Meest gelezen artikel: “Eén dag, één badplaats: Leucate en Port-Leucate”

Lugate is een traditioneel dorp van vissers en wijnproducenten, in de regio Aud. Tussen de zee en de lagune wordt gedomineerd door het fort met een jachthaven met 1.500 ligplaatsen (Port-Lucade), die vakantiegangers een groot strand en charmante, kleine, welvarende accommodaties biedt.

Verkopers, Cantal

2023 is een goede zomer voor het Franse toerisme

Bijna 70% van de Franse bevolking zal dit jaar vertrekken, iets meer dan afgelopen zomer. Als we de toename van het aantal buitenlandse bezoekers optellen bij de aanzienlijke komst van Amerikanen en vooral Aziaten, zou Frankrijk een groot deel van zijn bevolking hebben aangetrokken, tot meer dan 300 miljoen in juli en augustus. Over het geheel genomen was het al een beter jaar dan 2022, vooral na de covid-episode.

Fietsen in Amsterdam

Fietsen naar Nederland

Een Europees land dat het gemakkelijkst geassocieerd wordt met fietsen is Nederland. Nederland is echt een geweldig land voor fietstoerisme, voor dagtochten en langere meerdaagse tochten.

Cuba

Serie producten

De wereld valt onder verschillende thema’s. Dit presenteren wij hier in een tiental series die regelmatig op de site verschijnen. Dus trouwens…

Laatste nieuws van over de hele wereld…

– Na Venetië en Amsterdam wil Barcelona cruiseschepen opbergen
– Het einde van elektrische zelfbedieningsscooters in Parijs
– De toegang tot de Akropolis van Athene is nu beperkt tot 20.000 mensen per dag
– Met 33% van het bruto binnenlands product (bbp) gekoppeld aan toerisme, zijn de Malediven het meest “toeristisch georiënteerde” land ter wereld.
– Nieuwe gemeentelijke regelgeving zou het aantal Airbnbs in New York drastisch kunnen verminderen
– Bhutan verlaagt de prijzen om het toerisme te bevorderen

READ  Air France-KLM: Nederland stimuleert herkapitalisatie