Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederland zette de Verenigde Staten op één lijn

Nederland zette de Verenigde Staten op één lijn

Tegenover een perfect georganiseerd Nederlands team moesten de Amerikanen wachten tot er een spelhervatting was voordat ze uit een slim opgezette val konden ontsnappen. Een goedbetaalde loting voor de titelverdediger, dit wordt een zeer scherpe laatste dag van de groepsfase.

VS 1-1 Nederland

Doelpunten: Horan (63e) voor sterren en strepen // route (17e) voor Leeuwinnen

In de eerste schok van de groepsfase van dit WK gaven de VS en Nederland ons een afspraak om 3 uur ’s ochtends om de finale van de vorige editie opnieuw te beleven. Een wedstrijd die vrijwel al zijn beloftes heeft waargemaakt, zal dat vooral voor ons bewijzen De VS zijn niet langer favoriet onder hun eigen opvolgers. Samen met het geroezemoes worden de regerende wereldkampioenen in elk aspect van het spel lange tijd gedomineerd door de Nederlanders. Laten we elkaar op de laatste dag ontmoeten om te weten wie van de twee de groep zal leiden.

Lees meer op SOFOOT.com

Alternatieve voetbalpodcast aflevering 32 in het PSG Stadion, Parc des Princes en Stade de France met Gael Caselli, Vice President of Sports Europe bij AEG

In OL: opvolgingsoorlog

Hakon Haraldsson, Sensatie in het noorden

Nederland zette de Verenigde Staten op één lijn

Een Nigeriaanse Super Falcons-vlucht werd neergeschoten

READ  Nederlandse economie groeit naar verwachting met 3,6% in 2022-CPB, marktnieuws