Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Koningin Máxima is terug in New York

Koningin Máxima is terug in New York

Koningin Máxima der Nederlanden heeft haar activiteiten hervat. Het was in New York dat de vrouw van de koning van Willem-Alexander terugkeerde als onderdeel van haar taken bij de Verenigde Naties.

Voor Koningin Máxima zijn de feestdagen voorbij. De vrouw van koning Willem-Alexander ging eind augustus 2023 weer naar school. Maar je had haar niet moeten zoeken in het koninkrijk van haar man. Het was in Amerika dat de eerste verloving plaatsvond na de zomervakantie.

Wat staat er na deze advertentie?

In het Nederlandse gerechtsdagboek wordt vermeld dat de vrouw van de koning van maandag 28 augustus tot dinsdagavond 29 augustus in New York was. De reis maakte deel uit van zijn werk als speciale vertegenwoordiger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling (UNSGSA).

Wat staat er na deze advertentie?

Koningin Máxima der Nederlanden bij de Verenigde Naties in New York op 29 augustus 2023

Besteafbeelding / © Backgrid USA

Zijn programma op dinsdag omvatte onder meer interne gesprekken met UNSGSA-kantoorpersoneel bij de Verenigde Naties. Hij ontmoette VN-secretaris-generaal Antonio Guterres en overhandigde hem zijn jaarverslag over de voortgang van zijn werk voor de internationale organisatie.

Een buitenleven, persoonlijk en met familie, Tijdens de Nederlandse Formule 1 Grand Prix

Wat staat er na deze advertentie?

Wat staat er na deze advertentie?

Als we de kans krijgen om haar aanstaande zondag 27 augustus te zien op het circuit van Zandvoort, waar ze met haar gezin de Nederlandse Formule 1 Grand Prix bijwoonde, was Koningin Máxima daar persoonlijk bij. Wat betreft zijn video-interventie van 24 augustus om de Amerikaanse vestiging van de Nederlandse pluimveehouderij Kipster in North Manchester, Indiana te openen: het was eigenlijk een boodschap die eind 2022 was opgenomen, een inauguratie die aanvankelijk gepland was voor januari 2023. , zei het paleis. Maar deze keer hervat het feitelijk zijn verschillende activiteiten voor de moeder van prinsessen Katharina-Amalia, Alexia en Ariane.

READ  Minister-president Mark Rutte was verzwakt door de boerenopstand