Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederland werd voor het eerst in tien jaar getroffen door een sneeuwstorm

Nederland kampt sinds zaterdag 6 februari met een gewelddadige sneeuwstorm. In het kader van gezondheidsbeperkingen verwelkomden de Nederlanders deze obstakels, en sommigen kregen de kans om uit de lei en de lucht te komen.

“Extreem weer”Titel D. Volkrant Illustreert zijn eerste pagina met een foto van de kust van Muse in het oosten van Nederland, met een dichte witte jas en een sneeuwstorm.

Het hele land, behalve het verre zuiden en noorden, werd zondag wakker [7 février] In de sneeuwwitte omgeving zou het de komende dagen niet moeten veranderen. ​

Sinds zaterdagavond valt er zware sneeuwval in het land, met harde wind en temperaturen tot -15 graden Celsius. Volgens het Royal Meteorological Agency

Uitzonderlijk was de krant deze maandag niet bereikbaar [8 février] Goedemorgen D. Volkrant, Voordat u zich verontschuldigt. “Door het gure weer is het onverantwoord om onze bezorgers de weg op te sturen. Dit is geen lichte beslissing., Zegt Peter Klock, hoofdredacteur van de Daily, nodigt zijn lezers uit om de digitale versie te raadplegen Volcrant

Niet alleen werd de krant maandagochtend niet bezorgd, maar de hele Nederlandse pers werd in de steek gelaten en het verkeer in een groot deel van het land werd zwaar getroffen. Het treinverkeer was zondag volledig afgesloten, evenals het vliegverkeer op Eindhoven Airport. Maandag sloten de autoriteiten de toegang tot verschillende snelwegen.

Nederland kent al jaren geen echt winterklimaat. ​

Volgens de krant verwelkomden de Nederlanders de sneeuwstorm ondanks veel problemen “Middeleeuwen” Internationale verspreiding Govit-19​ Velen van hen, ondanks de zeer lage temperaturen “Kon niet luisteren naar veel regeringsoproepen om thuis te blijven” En haalde de leien en ski’s tevoorschijn.

READ  Nieuwe staatsportretten van koning Willem-Alexander en koningin Maxima in galajurk

Nederland heeft te maken gehad met de meest ingrijpende maatregelen die de overheid heeft genomen sinds het uitbreken van de gezondheidscrisis. Essentiële zaken worden bedrijven en cafés, restaurants en de meeste openbare instellingen genoemd. Nederlanders moeten ook een avondklok in acht nemen van 21.00 uur tot 04.30 uur.

Bron

Le Journal to People, een weekblad van de katholieke arbeidersbeweging, werd geboren in 1919 en werd seculier in 1965. De krant is vandaag de favoriete lezing van progressieven in Amsterdam en het derde dagblad van het land,

[…]

Lees verder