Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederland vs Letland gratis livestream (27-3-21): bekijk FIFA Wereldbeker-kwalificaties online | Tijd, Amerikaanse tv, kanaal

Letland treft Nederland in de 2022 FIFA Wereldbeker kwalificatiewedstrijden op zaterdag 27 maart 2021 in het Johan Cruz Stadion in Amsterdam, Nederland.

Kabelfans kunnen de wedstrijd gratis bekijken met één test fuboTV (Alleen Spaanse taalfeed) of met ESPN +​ Meld u aan voor de abonnementsservice, die de meeste Europese FIFA Wereldbeker-kwalificatiewedstrijden zal streamen, Hier.

Hier is wat u moet weten:

Wat: Kwalificatie FIFA Wereldbeker 2022

WHO: Nederland vs. Letland

Wanneer: Zaterdag 27 maart 2021

Tijd1 uur ’s middags.

Waar: Johann Grozf Arena

TV: ந / அ

Kanaaluitvinder: Verizon Fios AT&T U-couplet Comcast ExfinitySpectrum / Charter Optimaal / alternatief CoxDIRECTV Klein bord HulufuboTVSling

Lang leve StroomfuboTV (Gratis proefperiode), ESPN +

Senior spits Brooke Yilmas scoorde een hattrick toen Turkije Nederland met 4-2 verblufte in de openingswedstrijd van de Europese WK-kwalificatiewedstrijden op woensdag, terwijl Noorwegen een verklaring aflegde voor aanvang van de wedstrijd in Groep G tegen Gibraltar.

De 35-jarige aanvaller Lilly, Yilmas scoorde voor rust twee keer, opnieuw omdat hij dreigde terug te keren naar Nederland om laat in de tweede helft de Groep G-opener te winnen.

Jonge spits Erling Holland scoorde niet in de 3-0 overwinning van Noorwegen op Gibraltar.

Noorse spelers dragen T-shirts voordat ze een openbare verklaring afgeven over mensenrechtenschendingen in Qatar, de Golfstaat waar het WK 2022 wordt gehouden.

Aftrapspelers dragen T-shirts over hun nationale teamtruien, met de boodschap “Mensenrechten” gevolgd door “Respect op en naast het veld”.

Qatar wordt onder de loep genomen vanwege discriminerende wetten en voorwaarden voor arbeidsmigranten die zullen helpen bij de opbouw van de infrastructuur voor het WK, dat volgend jaar op 21 november van start gaat.

READ  Politiek drama kost tijd in Nederland | ஒடி

Turkije heeft zich niet gekwalificeerd voor het WK sinds het derde werd in 2002, terwijl Oranje zijn laatste wedstrijd in Rusland niet bereikte en derde eindigde in Brazilië in 2014. Nederland, drievoudig tweede in het WK, miste ook het EK van 2016 en hun laatste kwalificatiestrijd doken weer op in het Ataturk Olympisch Stadion.

Yilmas scoorde in de 15e minuut met een schot van buiten het strafschopgebied, dat werd afgeweerd door verdediger Mathiez de Lict, die doelman Tim Krul neerhaalde. Hij verdubbelde zijn voorsprong vanaf de penaltystip in de 34e minuut nadat Tony Malone OK Yogoslu neerhaalde.

“Zeer teleurstellende beslissing. We moeten het beter doen”, zei trainer Frank de Boer tegen de NOS.

Nederland leek de voorsprong in de 45e minuut te verkleinen, maar scheidsrechter Michael Oliver oordeelde dat de titel van de Lict niet volledig was gepasseerd voordat Yogoslu dit verduidelijkte. Er is geen videomoderator om te controleren.

A.C. Milan-middenvelder Hagan Calhanoglu schoof in de eerste minuut van zijn tweede helft met 3-0 op, draaide de ruimte buiten het strafschopgebied om en schoot een laag schot in de verre hoek.

De Boer, met drie goals achter, maakte drie aanvalsinzendingen en zij betaalden de kloof.

Een van de invallers, Davy Klaasen, controleerde een voorzet van Memphis Depay en keerde in dezelfde beweging terug voordat de laatste doelman Ugur Khan Kagir in de 75e minuut schoot. Een andere invaller, Luke de Jong, maakte er een minuut later 3-2 van en stelde weer een voorzet op de lijn vanaf links samen.

Maar Yilmas bezegelde de overwinning van Turkije op 81-jarige leeftijd met zijn derde doelpunt, een curling vrije trap.

READ  In Nederland woeden boeren tegen klimaatactie

“Ze zijn vandaag gevaarlijk”, zei De Boer.

Debbie miste een diepe strafschop in het stoppen van de tijd om de Nederlandse frustratie te escaleren.

De aanvoerder en centrale verdediger van Nederland zat zonder Virgil van Dijk, die herstellende is van een ernstige blessure aan zijn rechterknie.

In Gibraltar, toen Alexander Sorlot de impasse doorbrak, hielden de gastheren Noorwegen zonder score tot de 43e minuut, en snel ging Christian Thorstwet verder. Jonas Svensson scoorde in de 57e minuut.

In de andere wedstrijd in Groep G versloeg Montenegro Letland met 2-1 in Riga.

(The Associated Press heeft bijgedragen aan dit rapport.)