Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederland vereist een negatieve PCR-test om per trein, boot of bus aan te komen

De Nederlandse regering maakte donderdag 29 december bekend dat Nederland een negatieve PCR-test nodig heeft om Nederland per trein, boot of bus binnen te komen. Hetzelfde geldt voor mensen die met het vliegtuig komen.

Iedereen die vanuit het buitenland met de trein, bus of boot naar Nederland reist, moet vanaf 29 december een negatief testbericht indienen.12:01 uur (23:01 GMT), zei het Nederlandse ministerie van Infrastructuur in een verklaring.

72 uur voor aankomst

Selectie “Moet 72 uur voor aankomst in Nederland lopen. Deze test komt bovenop de opdracht dat alle passagiers zich tien dagen na aankomst thuis moeten isoleren“, Voegde het ministerie eraan toe. De regering heeft al aangegeven dat alle passagiers, ook die uit de Europese Unie, een negatieve PCR-test moeten laten zien bij aankomst per vliegtuig vanaf 29 december. Het heeft gewaarschuwd dat het van plan is de operatie op andere manieren uit te breiden. .

Nederland was zondag het eerste land in Europa dat alle passagiersvluchten vanuit het VK stopte vanwege een nieuwe stam van het virus.

De Nederlandse premier Mark Rutte kondigde half december een nieuwe reeks maatregelen aan om Govt-19 te bestrijden, de meest ingrijpende maatregel die Nederland sinds het begin van de gezondheidscrisis is opgelegd.

Hoewel deze maatregelen van kracht zijn tot 19 januari, “Gevangenis“Volgens de Nederlandse autoriteiten is het land niet onderworpen aan reisbeperkingen.

Nieuwsbrief informatie

Ontvang elke ochtend belangrijk nieuws.

OK
Niet meer laten zien