Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederland lanceert nieuwe studiebeurs voor Algerijnen

Nederland lanceert nieuwe studiebeurs voor Algerijnen

De Nederlandse ambassade in Algerije opent inschrijvingen voor het MSP-beurzenprogramma voor Algerijnse professionals onder de 45 jaar. Sterker nog, het programma biedt de mogelijkheid om op verschillende functionele gebieden te trainen bij Nederlandse onderwijsinstellingen.

Deze kortetermijnbeurs, aangeboden door het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken en beheerd door NUFFIC, is bedoeld voor Algerijnen die een opleiding willen volgen in landbouw, diergeneeskunde, visserij en duurzaam milieu. Maar ook in de journalistiek, het recht en de hernieuwbare energieën. De Nederlandse ambassade in Algerije meldt dat er een deadline is gesteld voor het indienen van aanvragen 24 maart 2023 om 16.00 uur

Nederland lanceert MSP-regeling voor Algerijnen

Het programma biedt ongeveer 20 beurzen per jaar aan professionals tussen de 20 en 45 jaar die in Algerije wonen en werken. Om van deze beurs te kunnen profiteren, moeten ze een bepaald niveau van vaardigheid in het Engels aantonen.

Bovendien moeten aanvragers ook een profiel verstrekken dat relevant is voor de vakgebieden die in het kader van hun beurs worden aangeboden. Het programma moedigt vrouwen specifiek aan om zich aan te melden door 50% van alle beurzen voor vrouwen aan te bieden.

In dit geval moeten kandidaten hun sollicitatie in twee fasen indienen. Begin met solliciteren bij IHE Delft (Klik hier) of via hun e-mailadres: [email protected]. Succesvolle aanvragers ontvangen een e-mail met een link om de MSP Scholarship aan te vragen. Vooral via het Nuffic-systeem. Raadpleeg voor meer informatie over het aanvraagdossier de officiële website van de gastorganisatie (Klik hier)


| Lees verder:

>> Zuid-Korea biedt studiebeurzen aan Algerijnse studenten

READ  De gratie van slavernij was slechts 'het begin van een lange weg', de koning van het land - emancipatie

>> Reizen in Frankrijk: een nieuw project voor Algerijnse kunstenaars