Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederland kondigt de opheffing van de meeste gezondheidsbeperkingen aan

Nederland kondigt de opheffing van de meeste gezondheidsbeperkingen aan

De directeur zei dat bars en restaurants zouden terugkeren naar de openingstijden van vóór de pandemie en kondigde een einde aan de verplichte gezichtsmaskers op de meeste openbare plaatsen.

Geschreven artikel

Geplaatst

Update

Leer tijd: 1 minuut.

“Het land gaat weer open”, werd verwelkomd door de minister van Volksgezondheid. De Nederlandse regering kondigde op dinsdag 15 februari aan dat het de meeste gezondheidsbeperkingen in Nederland vanaf 25 februari zou opheffen, aangezien het land een daling van het aantal ziekenhuisopnames en infecties registreerde.

De directeur zei dat bars en restaurants terug zouden keren naar de openingstijden van vóór de pandemie, en kondigde aan dat er op de meeste openbare plaatsen een einde zou komen aan het verplichten van maskers en sociale afstand. Maskers zullen verplicht zijn in het openbaar vervoer en op luchthavens, zeiden functionarissen, waarschuwend voor een epidemie “Kan niet voltooien” En de kwetsbaren moeten nog voorzichtiger zijn.

Na een piek in gevallen als gevolg van de Omicron-variant, legde Nederland in december enkele van de strengste beperkingen in Europa op voordat ze geleidelijk werden opgeheven. Nederland heeft in 2021 gewelddadige protesten gezien tegen de beperkingen van het coronavirus, waarbij de politie in november verschillende demonstranten neerschoot en verwondde in Rotterdam.

READ  Brutale brute vechtclubgevechten in Nederland