Nederland klopt Oekraïne na gek einde van de wedstrijd

primair

Hier is het eerste gekke scenario voor deze euro! Nederland versloeg Oekraïne (3-2) na een schitterend laatste kwartier, zondagavond in Amsterdam, in Groep C. Met een 2-0 voorsprong deed Oranje in vier minuten mee (75 en 79), voordat hij de overwinning boekte. Een doelpunt in 85. In dezelfde groep domineerde Oostenrijk Noord-Macedonië en scoorde in het laatste kwartier (zeker!). De minst leuke wedstrijd die dag was de “confrontatie” tussen Engeland en Kroatië. De Engelsen, die tot de favorieten behoren in dit EK, profiteerden van het doelpunt van Sterling, prachtig gestuurd door Phillips, om als overwinnaar uit een teleurstellende ontmoeting te komen.

In de nasleep van zijn extreme overstuur bleef de Deense Christian Eriksen in het ziekenhuis om door te gaan met het uitvoeren van tests. Maar de oorzaken van dit incident, dat de angst voor het ergste deed rijzen en de voetbalwereld van streek maakte, blijft tot nu toe onverklaard. Volg deze dag live.

Informatie om te onthouden:

• Engeland won de wedstrijd in groep D tegen Kroatië (1-0)
  • Oostenrijk versloeg Noord-Macedonië (3-1) in Groep C, met twee goals in het laatste kwartier
  • Nederland domineerde Oekraïne (3-2) in Groep C, in een laatste kwartier van waanzin
  • Het onbehagen van Dan Christian Eriksen blijft onverklaard

Engeland wint teleurstellende wedstrijd tegen Kroatië (Groep D):

De schok van vandaag heeft zijn beloften niet waargemaakt, maar Engeland zal tevreden zijn. De Engelsen namen zondagmiddag in het Wembley Stadium de leiding over het tegenvallende Kroatische elftal (1-0). Raheem Sterling loste de Three Lions met een platvoetige pass over het gat van Phillips in de 57e minuut. De Engelsen, die niet altijd dominant waren geweest in het spel, verdienden succes. Ze vonden de paal aan het begin van de wedstrijd door Foden (zesde), terwijl Kane heel dicht bij een verdubbeling was na een bijna-recovery waarover hij (61).

READ  De spitsencoach "heeft niet veel twijfels over het vermogen van Antoine Dupont om in de kwartfinales te spelen"

Na zo’n succesvolle start treft Engeland Schotland vrijdagavond in een explosieve “derby”, terwijl de Kroaten diezelfde dag terug moeten slaan tegen Tsjechië.

Oostenrijk verslaat uiteindelijk Noord-Macedonië (Groep C):

Op papier was het waarschijnlijk de meest waarschijnlijke match voor deze Euro. Maar Oostenrijk en Macedonië boden een interessanter spektakel, met als sleutel de 3-1 overwinning van Oostenrijk.De partners van David Alaba, die onlangs bij Real Madrid tekenden, scoorden hun succes dankzij twee doelpunten in het laatste kwart van het seizoen. Een uurtje … twee alternatieven. Grigorić herstelde het voordeel aan zijn familie (gerangschikt 78), voordat Arnautovic alle spanning doodde in de 89e. De twee spelers, die in de 60e minuut binnenkomen, stellen Oostenrijk in staat om hun eerste Euro-overwinning te behalen en zich ideaal te positioneren in de race om zich te kwalificeren voor de achtste plaats.

Macedonië, dat zijn eerste wedstrijd in de officiële competitie speelde, was niet onwaardig, zoals het doelpunt van zijn ervaren ster Goran Pandev. De 37-jarige spits uit Genua werd zelfs de op één na oudste doelpuntenmaker in de geschiedenis van het EK.

Geweldig Nederland vs Oekraïne (Groep C):

Het einde van Nederland en Oekraïne mag je niet missen. Oranje nam echter een 2-0 voorsprong dankzij twee snelle doelpunten van Wijnaldum, de nieuwe PSG-middenvelder (52e positie) en Weghorst (59e positie). Maar het laatste kwartier was geweldig. De Oekraïners maakten dankzij Yarmolenko (75) en Yarchuk (79) in amper vier minuten de gelijkmaker. Dumfries gaf uiteindelijk vijf minuten voor tijd (85e plaats) de overwinning aan “Oranje” in de Johan Cruijff rave in Amsterdam.

READ  Oekraïne in rep en roer na vernietigend rapport van het Wereldantidopingagentschap

Zo vieren Nederlanders op de mooiste manier hun terugkeer in de officiële competitie, na het missen van Euro 2016 en het WK 2018. Donderdagavond (21.00 uur) staan ​​ze tegenover Oostenrijk, terwijl Oekraïne een nu al cruciale wedstrijd speelt tegen Noord Macedonië (donderdag om 15.00 uur).

Er is geen verklaring voor de ergernis van Eriksen

Artsen hebben nog steeds ‘geen verklaring’ De Deense Christian Eriksen kreeg zaterdag een hartaanval tijdens de wedstrijd Denemarken-Finland. Dit zei de Deense arts Mukhtar zondag. “Op dit moment hebben we geen verklaring”, zei Morten Possen op een persconferentie. “Dit is een van de redenen waarom hij in het ziekenhuis bleef om te begrijpen wat er is gebeurd”, zei hij, eraan toevoegend dat de uitgevoerde tests “goed” waren.

Tegen het einde van de eerste periode tussen Denemarken en Finland, van de bal en van elke tegenstander, zakte Eriksen plotseling in elkaar op het veld, met knipperende ogen. Gelukkig kwam hij na een hartmassage weer bij bewustzijn en werd hij opgevangen door de hulpdiensten. Zijn gezondheid is sindsdien aanzienlijk verbeterd en hij is in goede gezondheid. De dokter van Inter Milan, de Deense middenvelder, bevestigde dat hij geen gezondheidsproblemen of een voorgeschiedenis van het hart heeft.