Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Milwaukee pakt 2-2 tegen de Nets die Kyrie Irving . verloren

En het helse trio daalde op één been neer. Wat betreft de curling, de halve finale tegen Milwaukee neemt een onheilspellende wending als de sterren haperen en de kogels smelten. Van het trio Kevin Durant-Kerry Irving-James Harden kon alleen City One zondag haar rol spelen in Game Four. De Bucks maakten van de gelegenheid gebruik om met een overwinning 2-2 op te schuiven in de reeks en het duel af te sluiten met controle (107-96).

James Harden, die een hamstringblessure opliep in de eerste wedstrijd van de halve finale van deze conferentie, moet zijn teamgenoten nog vinden in Brooklyn. Wat leider Kyrie Irving betreft, hij blesseerde zijn rechterenkel bij een val aan de voet van Giannis Antikonmo en moest de Nets in het tweede kwart verlaten (11 punten, 5 rebounds) zonder terug te keren om Kevin Durant te spelen. Die kosten noch moeite spaarde, 28 punten scoorde en 13 rebounds pakte, zonder de Bucks, in hun kamer op het Fiserv Forum, van een gelijkspel in de reeks te kunnen beletten.

Durant is erg alleen en goed verdedigd

Brooklyn had aan het einde van het eerste kwart een voorsprong van drie punten (26-23), vooral dankzij de negen punten van zijn vleugel. Toen werd het slecht weer. Vaker passeerden de Bucks vooraan in het tweede kwart en ontsnapten in het derde, geleid door Giannis Antetokounmue (34 punten, 12 rebounds), opnieuw goed ondersteund door Chris Middleton (19 punten) maar ook Junior Holiday (14) en BJ Tucker (13).

Toen Irving eenmaal vertrok, vond “KD” geen luitenant voor een nacht om te proberen vast te lopen aan het einde van deze Game 4, Blake Griffin, Joe Harris of Bruce Brown werd goed gemuilkorfd door Milwaukee. De mis werd gezegd om 4’30” van de finish (99-84) en Nets-coach Steve Nash besloot toen zijn houders uit Game 5 te halen, en zijn tegenhanger Mike Budenholzer imiteerde hem snel.

Een beurt stelde de twee Fransen in deze serie in staat om tijd op de grond door te brengen. Tussen de netten scoorde Timothy Law-Caparrot een van zijn drie bekroonde schoten, terwijl landgenoot Axel Tubany ook een langeafstandsmand voor de Bucks plantte.

Game 5 vindt dinsdagavond plaats in Brooklyn en de mannen van Nash moeten het misschien opnieuw doen zonder Irving. De eerste radio’s die aan de enkel van de curlingleider werden gedaan, waren niet geruststellend en hij zal maandag verdere tests ondergaan, volgens ESPN-journalist Malika Andrews.