Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Foot Paris Saint-Germain-Paris Saint-Germain: Mbappé tekent en Madrid twijfelt niet

Kylian Mbappé, die zondag om 12.00 uur een persconferentie bijwoonde, weigerde vragen te beantwoorden over zijn toekomst bij PSG.

“Het kan me niet schelen. Ik ben hier om Frankrijk te vertegenwoordigen. Met alle respect voor PSG, het kan me niet schelen” Kylian Mbappé is van de grond gekomen en ontkent heftig de geruchten dat hij de namen van spelers rechtstreeks aan PSG zal voorstellen in het licht van de transferperiode. Aan het einde van het contract binnen een jaar nam Kylian Mbappé de twijfels over zijn toekomst niet weg, wat PSG automatisch in een delicate positie plaatst. De komende weken zullen cruciaal zijn en Real Madrid gelooft nog steeds in hun kansen om de weddenschap te winnen, volgens de informatie die ze hebben verkregen. Alle overboekingen.

Real Madrid gelooft het weer

Spaanse media beweren dat De leiders van Real Madrid zouden veel vertrouwen hebben Wat betreft hun kansen om Kylian Mbappé deze zomer te herstellen. En met goede reden, intern in Casa Blanca, wordt de stilte van de Franse international in Paris Saint-Germain als een zeer goed teken beschouwd. Florentino Perez verwachtte dat Kylian Mbappé zou verlengen voor Parijs voordat het EK van start gaat, wat niet het geval zal zijn. Na zijn ontslag, zoals gemeld door de Spaanse pers een week geleden, begon Real Madrid de vlammen rond Kylian Mbappé opnieuw aan te wakkeren en te geloven dat de toekomst van het voormalige Monaco zal worden geschreven naast het Santiago Bernabéu. Feit blijft dat Paris Saint-Germain, niet langer te lijden onder de druk van Financial Fair Play van de UEFA, van plan is haar financiële kracht te gebruiken om Real Madrid ten val te brengen en Kylian Mbappé te overtuigen om te verlengen, met een salaris vergelijkbaar met dat van Neymar. De voortzetting van de transferwindow in Parijs, die Jorginho Wijnaldum al heeft aangeboden en die Gianluigi Donnarumma zal formaliseren, zal ook cruciaal zijn voor de toekomst van Kylian Mbappé.

READ  Carolo heeft een hele goede kaart om te spelen in Tokyo