Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Blinde Eriksen schrok van hartfalen, dus aarzelde hij om te spelen

Het is eenvoudig te zeggen dat het hartfalen van Christian Eriksen de voetbalwereld als geheel schokte. Sommige van de mede-middenvelders van Inter Milan, zoals Romelu Lukaku, hebben grote steun voor de speler getoond. Anderen, zoals Daley Blind, zijn daar erg gevoelig voor. De Nederlandse verdediger speelde zondagavond de wedstrijd die zijn land won van Oekraïne (3-2), maar kon dat niet doen omdat zijn aarzeling te groot was. De Amsterdammer krijgt sinds begin 2020 een pacemaker door een myocarditis.

Diep getroffen, blinden overwonnen moeilijkheden

Op de Nederlandse zender microfoon wij, Blind onthult bepaalde gevoelens na het succes van de mannen van Frank de Boer. Alle gevoelens komen aan de oppervlakte. Ik vond het mentaal erg moeilijk om vanavond te spelen (Zondag, noot van de redactie). Ik had veel moeite om mezelf voor te bereiden, maar ik ben er trots op dat ik het eindelijk heb kunnen doen. Ik aarzelde om te spelen. Maar terwijl Christian zijn teamgenoten aanmoedigde om de wedstrijd te hervatten, besloot ik voor mezelf om mijn rang te behouden. Toen verzekerden de doktoren me ook dat het goed met me ging”, Terugtrekken bij Eriksens ex-partner onder het Ajax Amsterdam-shirt (2010 tot 2013).

Namens de tweede Groep C-bijeenkomst neemt Nederland donderdagavond (21.00 uur) het op tegen Oostenrijk. Een wedstrijd tussen twee winnaars omdat Oostenrijk Macedonië wist te ontdoen van deelname aan de competitie (3-1).

READ  De zes ongunstige arbitragezaken voor de blues