Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jean-Michel Aulas maakt de kleur van de transferwindow bekend

4e van beoordeling In de laatste Ligue 1-training verloor Olympique Lyonnais veel door kwalificatie voor de volgende Champions League mis te lopen. Een groot begrotingstekort roept bepaalde vragen op. Zal OL de middelen hebben om zijn ambities waar te maken, vooral in de zomerse transferperiode? Of rolt Team Gones de economie in in afwachting van het herstel van het Ligue 1-podium? gevraagd door VooruitgangJean-Michel Aulas kondigde de kleur aan.

Wat volgt na deze advertentie

“We zijn nog niet verhuisd naar de DNCG, het is 29 juni. Natuurlijk hebben we de middelen. We hebben spelers die een personeelsbestand van meer dan 400 miljoen euro vertegenwoordigen. We zullen blijven investeren en ontwikkelen. (…) Ja, we zal een goed team hebben, een groot budget voor werving “, gevangen genomen. Maar pas op, er zullen alleen aankomsten zijn.

OL krijgt de middelen om haar ambities waar te maken

“Er zullen ook vertrekken zijn, omdat de spelers weg willen. We zullen vooraf geen indicaties geven, noch over de bedragen, noch over de spelers omdat we met meerdere mensen in een wedstrijd zitten.” Volgens de voorzitter van de Rhône-club zal er daarom deze zomer een verhuizing plaatsvinden in OL. Hoe zit het met de jeugd? OL, dat vooral bekend staat om het bereiken van het hoogtepunt van de Ligue 1 dankzij een team bestaande uit verschillende spelers die door hun trainingscentrum zijn gegaan, liet geruime tijd minder ruimte over voor hun jeugd.

Kan de huidige financiële context overheden dwingen terug te keren naar hun oorsprong? “Ik heb niet gezegd dat we gaan herhalen wat we een paar jaar geleden hebben gedaan. Ik vertrouw erop dat Juninho de beste spelers kiest. Als ze van de academie komen, is het zo veel beter omdat het het model is dat het mogelijk heeft gemaakt voor Lyon succesvol te zijn.” er werd gezegd.

READ  Khan heeft India's Engelbert overtroffen als de beste hockeyspeler ter wereld