Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Paris Saint-Germain – Paris Saint-Germain: Lou Graet verpletterde Mbappé’s droom

Kylian Mbappé heeft haar nooit verborgen, hij droomt ervan om met het Franse nationale team op de Olympische Spelen te spelen.

Wellicht krijgt de spits van Paris Saint-Germain een unieke kans om in 2024 op de Olympische Spelen in Parijs te spelen. Maar de kans om deze droom te realiseren deed zich ook in juli 2021 voor met de Olympische Spelen van Tokyo, direct na de “Euro”. Kylian Mbappé heeft deze zomer meermaals de deur geopend voor deelname aan de Spelen. Al snel ging PSG in tegen het advies van Mbappé en ook Neymar, die er ook van droomden om de Olympische Spelen in Tokio te spelen. Deze dinsdag was de voorzitter van de Franse voetbalbond, Noel Le Graet, het met PSG eens door te zeggen dat het voor Kylian Mbappé ideaal was om het EK en daarna de Olympische Spelen in een paar dagen aan banden te leggen.

“Nee, ik denk het nu… Ja, natuurlijk droomt hij… Maar het wordt ingewikkeld.” We moeten onszelf voorhouden dat tussen het (Europees) kampioenschap waar we ver genoeg hopen te komen en de start van de Olympische Spelen met in-house training, vandaag mij een utopie lijkt” Noël Le Graët werd in een microfoon geschoten RTL alvorens verder te gaan. “Zijn teleurstelling? Vandaag praat hij meer over 2024, dus ik ben in ieder geval gerustgesteld voor de komende maand.” Een paar dagen geleden schreef hij in sommige Europese media dat Kylian Mbappé misbruik maakte van de onderhandelingen met Paris Saint-Germain Verlenging van zijn contract om het recht te verkrijgen om deel te nemen aan de Olympische Spelen in 2021. Het zal uiteindelijk niet werken, tenzij er in het algemeen een grote verrassing is, het is een echte hoofdpijn voor Sylvain Ripoll, de overgrote meerderheid van de clubs staat hun spelers niet toe om te spelen op de Olympische Spelen, die niet plaatsvinden op de data van de FIFA en ontslaat de clubs dus van elke verplichting.

READ  Inter pakt de titel! - belasting over de toegevoegde waarde van sport