Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederland heeft de nieuwe locatie voor de NN Missiemarathon bevestigd

Nederland heeft de nieuwe locatie voor de NN Missiemarathon bevestigd

Het NN Running Team maakte dinsdag bekend dat de NN Missiemarathon is overgebracht naar de Enshide van Nederland. De race, die door de organisatoren werd uitgesteld tot 31 maart, vindt plaats op 18 april, een week later dan oorspronkelijk gepland. Naar verwachting zullen ongeveer 70 atleten, waaronder de wereldrecordhouder op de marathon, deelnemen aan het evenement Elliott Gipcoz, Zou racen graag gebruiken als een kans om zijn conditie te testen voorafgaand aan de Olympische Spelen van deze zomer in Tokio.

Rond bewegen

Het oorspronkelijke plan voor de NN Mission Marathon werd in februari aangekondigd en de organisatoren hoopten het in Hamburg te houden. Toen de COVID-19-beperkingen eind maart in Duitsland veranderden, ging dat plan niet door, waardoor het onmogelijk werd om in de komende weken aan het einde races in Hamburg te houden.

Gerelateerd: Waarom zou Elliott Gipcoz zijn volgende marathon winnen?

Een week voor de racedatum op 11 april maakte het NN Running Team bekend dat de Mission Marathon uitgesteld en verplaatst zou worden. Het evenement werd slechts een week uitgesteld, waardoor de organisatoren van evenementen niet veel tijd hadden om een ​​nieuwe gaststad te vinden. Ras.

Op dinsdag heeft N.N. Het blijkt dat ze daar minder dan een week voor nodig hebben, want het hardloopteam heeft de verhuizing officieel aangekondigd. De race vindt nu plaats op Twente Airport, ongeveer 12 km buiten Nsheet.

READ  Controle: Nederland draait de schroef vast

Gerelateerd: Britse marathonloper draagt ​​Nike Vaperflies in overwinning van Olympische proeven

Goed nieuws voor olympische hoopvol

De aankondiging van het uitstel van het NN-hardloopteam kan voor veel lopers veel stress hebben veroorzaakt om mee te doen aan de Mission Marathon. Het evenement werd georganiseerd voor atleten die de Olympische normen willen bereiken in een marathon voorafgaand aan de Spelen in Tokio. Aangezien er maar heel weinig racekansen op de kalender staan, kan dit voor veel atleten de laatste kans zijn om zich te kwalificeren voor Tokio, en toen de race werd verplaatst of uitgesteld, begonnen deze racers te achtervolgen terwijl ze op zoek waren naar een back-upevenement. Wordt volledig geannuleerd.

Kipkoz is al een slot voor het Keniaanse Olympische team en hij zal een van de favorieten zijn om deze zomer goud te winnen op de marathon. Maar toen bekend werd gemaakt dat de race officieel in Nederland kon doorgaan, slaakte ook hij een zucht van verlichting omdat er voor hem nog veel te rijden is in deze race. Hij hoeft niet goed te presteren om zijn ticket naar Tokio te garanderen, maar een goede run in de Mission Marathon kan verdachten het zwijgen opleggen die denken dat hij zijn prime gepasseerd is.

Gerelateerd: Fanboy-hardloper tekent met het NN-hardloopteam, werk samen met standbeelden

Bij de London Marathon afgelopen oktober liep Gibson de slechtste marathon van zijn carrière, en de NN Mission Marathon is een kans voor hem om een ​​stapje terug te doen, waarmee hij aan iedereen (inclusief hijzelf) bewijst dat hij nog steeds de 42.2 winnaar is van de K-race.

READ  bewijzen. In Nederland zijn buitenlandse studenten minder welkom

Gelukkig voor veel olympische hoopvol om de Kipsoz en Mission Marathon te lopen, is de race goed om naar haar nieuwe thuis in Nederland te gaan. Het kan op 18 april niet worden gemist, en met veel op het programma voor deze spelers, kunnen er zeker dramatische runs worden verwacht.