Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederland: De partij van vertrekkend premier Mark Rutte leidt de parlementsverkiezingen

Nederland: De partij van vertrekkend premier Mark Rutte leidt de parlementsverkiezingen

Verkiezingen – Uit opiniepeilingen blijkt dat de liberale partij van de Nederlandse premier Mark Rutte de algemene verkiezingen heeft gewonnen. De liberalen krijgen 35 van de 150 zetels in de Tweede Kamer.

Mark Rutte kan de overwinning claimen. De vertrekkende premier van Nederland domineert de algemene verkiezingen van zijn partij. Volgens exit-peilingen wint de Liberale Partij 35 van de 150 zetels in het lagerhuis. De T-6, een centrumlinkse formatie, krijgt 27 zetels, waarvan er 17 naar de PVV Vrijheidspartij gaan, onder leiding van anti-islamitische plaatsvervanger Kirt Wilders.

Volgens Kirt Wilders hebben de belangrijkste partijen, waaronder de vertrekkende premier, al aangegeven geen alliantie te zullen aangaan met deze partij. “In de islam en de koran”, Merkte Mark Rutte op. Maar het anti-islamistische parlementslid stond erop dat zijn partij zou worden uitgenodigd aan de onderhandelingstafel als er na de verkiezingen een regeringscoalitie wordt gevormd.

10 jaar aan de macht

In een gefragmenteerd politiek landschap – met 37 van de 150 concurrerende partijen – zijn allianties echt nodig. Het CDA van minister van Financiën Vopke Hogstra, een van de partijen in de huidige coalitie, is opnieuw “Natuurpartner” Aan het hoofd van de regering.

Mark Rutte, 54, die sinds 2010 aan de macht is, werd in januari gedwongen af ​​te treden nadat duizenden ouders werden beschuldigd van fraude nadat hij de premier de bijnaam ‘Telefoon’ had gegeven omdat hij niet aan een politieke crisis ontsnapte. Gezinstoelagen. Zijn regering was echter in staat om de dagelijkse zaken af ​​te handelen.

READ  Weer een misdrijf bij het Koninklijk Hof van Nederland

Lees dit ook

  • Pictures – Nederland: Aan de ene kant barsten botsingen los van de protesten tegen de avondklok die zaterdag is ingevoerd
  • Nederland: avondklok in hoger beroep opgeheven

Deze wetgevende procedures werden gewijzigd vanwege Govt-19, vooral omdat ze gedurende drie dagen plaatsvonden, en ze werden door de huidige regering beschouwd als een test om de epidemie te beheersen. Stembussen stonden op bijzondere locaties, zoals het Van Gogh Museum in Amsterdam, hotels, treinstations, kerken en checkpoints door heel Nederland, waar je soms met de fiets of auto kunt stemmen.

In hetzelfde geval

Meest gelezen artikelen

Veroorzaken Pfizer-vaccins meer bijwerkingen dan astrogenogeen?

Herstructurering: manieren van regeren

Update van Dr. Kirchek over het rapport van de CEO van Pfizer over de noodzaak van een derde dosis vaccin

Vaccinweerstand, in omloop in Frankrijk, overlijden: 3 dingen die u moet weten over de Braziliaanse variant

De Britse actrice Helen McGregor (“Harry Potter”, “Peeky Blinders”) sterft op 52-jarige leeftijd