Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een testconcert brengt 1.300 mensen samen

Op zaterdag 6 maart werd in Nederland een experimenteel concert georganiseerd. Gehost door Ziko Dom in Amsterdam 1.300 mensen op het elektronische muziekfestival Gaat vier uur mee.

Dankzij dit evenement, dat deel uitmaakt van een reeks lopende levensgrote tests die worden georganiseerd door de gezondheidsautoriteiten van het land, wil de regering Bepaal hoe programma’s en bijeenkomsten kunnen worden gehouden, Zonder risico voor mensen, rapporten Verdediger

Zo werden degenen die naar het festival gingen, verdeeld in vijf “bellen” van elk 250 mensen en nog eens 50 mensen. Elke groep had verschillende hygiënerichtlijnen met betrekking tot het dragen van een masker of sociale afstand. Een van de groepen werd uitgesloten van zijn bewegingen op de baan, terwijl de andere een gloeiend drankje kreeg en in plaats daarvan werd uitgenodigd om te zingen en te schreeuwen. Hun speekselstelsel

Tijdens het concert was het publiek op het spoor en controleerde hun bewegingen en interacties. Alle gegevens van dit concert-experiment worden beoordeeld door expertsEn nachtfirma’s kunnen heropenen met omarmde gezondheidsmaatregelen. Merk op dat 1.300 deelnemers er een moeten opgeven Test de PCR Negatief 48 uur voordat het evenement plaatsvindt.

De redactie beveelt u aan


Lees verder

READ  Nederland: Overheid begint gesprekken met boze boeren