Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederland bezuinigt op bezuinigingen

Toelichting – De komst van de pro-Europese centrist in de financiële sector is goed voor de plannen van Emmanuel Macron.

Zevenentwintig Europese landen hebben in juli 2020 onderhandeld over een prehistorisch herstelplan van 50 750 miljard dollar. Oppositie van de Nederlandse premier Mark Rudd, geleid door een paar “bezuinigingsstaten”,,De onderhandelingen sleepten vier dagen en vier nachten aan de rand van het scheermes. Het beleid van gedeelde schulden ten gunste van de staten die het zwaarst door de crisis zijn getroffen, was moeilijk af te wijzen.

Diezelfde Mark Rutte is de leider van een coalitie met een ambitieus plan voor zowel een epidemie als daarna een verkiezing, zowel overheidsuitgaven als Europese samenwerking. Een verandering in toon is ingebed Sikrit Gock benoemd tot minister van Financiën, Democratische Partijleider 66 (D66), pro-centristische Europese partij, mijn bondgenoot in maart! Binnen de vernieuwingscommissie in het Straatsburgse parlement is het de tweede Nederlandse politieke kracht achter Ruttes VVD geworden. Budget Legacy is totaal anders dan de kampioen van Vopke Hokstra, die

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 76% te vinden.

Het ontwikkelen van uw onafhankelijkheid gaat over het cultiveren van uw interesse.

Blijf je artikel de eerste maand lezen

Al geabonneerd?
Log in

READ  Nederland beperkt zich tot de feestdagen