Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederland beperkt tot 9 februari

Door SudOuest.fr met AFP

“Ik denk niet dat ik je vanavond zal verrassen, de gevangenisstraf is verlengd tot drie weken”, verklaarde Mark Rutte.

De Nederlandse premier Mark Rutte kondigde een verlenging aan tot dinsdag 9 februari in een poging om de Govt-19-epidemie te beheersen, vanwege een nog groter aantal verontreinigingen.

“Ik denk niet dat ik je vanavond zal verrassen, de gevangenisstraf is verlengd tot drie weken”, kondigde Mark Rutte op een persconferentie op televisie aan, eraan toevoegend dat de beperkingen op 19 januari hadden moeten worden opgeheven. “Bijna iedereen begrijpt dat er geen andere manier is”, zei hij.

Mark Rutte zei dat de regering overweegt een avondklok in te stellen en hierover vragen heeft gesteld bij volksgezondheidsfunctionarissen.

Onder de huidige omstandigheden in de gevangenis zijn de zwaarste scholen die ooit in het land zijn opgelegd, gesloten, evenals niet-essentiële bedrijven, en is het verboden om meer dan twee studenten in zijn huis te hebben. Mark Rutte zei dat berichten over de Engelse variant van het virus dat in het VK en Ierland circuleert “op zijn zachtst gezegd gevaarlijk” zijn.

READ  De situatie waarin gijzelaars aan de gang zijn in een Apple Store in Amsterdam