Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlaag tegen Nederland: alleen spijt!

Nederlaag tegen Nederland: alleen spijt!

Hoewel de vurigheid van grote toernooien waarbij het nationale team betrokken was, niet werd gevoeld tijdens dit WK Katar 2022Maandag 21 november deed gisteren mee aan de reeks Afrikaanse kampioenen en veranderde het landschap van de hoofdstad. De Senegalezen, die naar verwachting favoriet zouden zijn, steunden op hun eigen manier de 26 man kort voor de aftrap tegen Nederland. “Leeuwen” Doha. Als het niet op motorfietsen was, werden er driekleurige vlaggen gehesen op bussen en andere vormen van openbaar vervoer.

Overhemden zijn uit; Nieuw of geschilderd uit koffers, het belangrijkste was om zich in nationale kleuren te laten zien. Jonge kinderen zijn geen uitzondering. Degenen die met de Moeder gingen foerageren, maakten er deel van uit. Ze weten het wel, deze kleine kinderen, spelend met de “groen-geel-rode” gadgets op straat.

versus falen “Oranje” Vanuit Nederland (0-2) was het ondanks een veelgeprezen introductie een koude douche voor alle supporters “Leeuwen” Uit Senegal. In de slotminuten van de wedstrijd waren de droevige gezichten die de aanvaarding van de nederlaag symboliseerden, duidelijk zichtbaar onder de supporters. Verkeerd begrepen worden is een zeer gedeeld gevoel.

Ergens in de Ouest-Foire, voetballiefhebbers en onvoorwaardelijke supporters “Leeuwen” van “Teranga”Trek eindeloze conclusies, soms erg illusoir. “Meisjes in shirts als geheel brachten het team pech”; “Trainingswijzigingen niet goed doorgevoerd”; ‘Doelman maakte bad trips’… Zoveel opmerkingen die alleen maar diepe teleurstelling weerspiegelen.

FATOU NDIAYE

READ  Een goed onderhouden koninklijke vriendschapsband! Zijn ontroerende overtuigingen