Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nasser Al-Kheliofi eindelijk haar Qatar redden?

De elfde wereld is begonnen Exclusief: Wendy Renard’s ‘Little Sister’-interview!

Nasser Al-Khelaifi Hij gaat door een onrustig gebied. De voorzitter van Paris Saint-Germain, wiens supporters en eigenaren van het land liever gespaard zijn gebleven sinds zijn aankomst bij de hoofdstadclub, bevindt zich in het middelpunt van de storm. Het is heel moeilijk om voor het eerst door de uitschakeling in de ronde van 16 van de Champions League tegen Real Madrid te komen Collectif Ultras Paris heeft zijn ontslag aangevraagd.

En hoewel verschillende bronnen zijn vertrek aan het einde van het seizoen aankondigden, zoals vastgelegd, kunnen dingen veranderen voor Nasser Al-Khelaifi. RMC Sports Hij stelt dat de Qatari’s nog geen beslissing over hem hebben genomen, en dat ze van mening zijn dat hij niet in de eerste plaats verantwoordelijk is voor deze mislukking, nadat ze hem de afgelopen jaren zoveel hebben gedelegeerd. Het einde van het seizoen belooft hectisch te worden achter de schermen bij PSG.

samenvatten

Paris Saint-Germain maakt een crisis door na te zijn uitgeschakeld in de knock-outfase van de Champions League tegen Real Madrid. De positie van Nasser Al-Khelaifi kwam echter nog niet in gevaar, terwijl zijn vertrek aan het einde van het seizoen aanstaande leek.