Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

PSV Eindhoven wint in Utrecht en blijft achter Ajax

(Belga) Dankzij een doelpunt van Iran Zahavi (53e plaats) won PSV Eindhoven zondag in Utrecht met 0-1 in het kader van de zesentwintigste speelronde van het Nederlands kampioenschap. Bij de winnaars werd de Israëlische spits (62) vervangen door Yorbi Virtsen.

In het klassement staat PSV Eindhoven (61 punten) tweede achter Ajax, dat vrijdag met 2-3 won van Kambur. Utrecht staat zevende (40 punten). Heracles en Vitesse gingen uit elkaar met een 0-0 gelijkspel. Voor de Almelose ploeg was Noah Fadega de starter, Lucas Schofs (46e plaats) en Elias Sierra (90+2) kwamen in de wedstrijd en in het andere kamp verscheen Luis Obenda op het gras (61e plaats). In het klassement is Vitesse (41 punten, 6) nog goed in de race voor de Europese kwalificatie en maakt Heracles (27 punten, 11) zich nog zorgen over de strijd om de pits. Eerder versloeg Sittard Willem II met 1-0 dankzij een doelpunt van Xian Fleming (52). Onder de bezoekers speelde Mikael Trepan, die een gele kaart kreeg (49), het hele duel terwijl Elton Kabango (85e plaats) Willem II verving. In het klassement geeft Fortuna (22 punten, 15e plaats) de play-offpositie af aan Willem II (22 punten, 16e plaats), ondanks dat beide teams evenveel punten hebben. (Belga)

READ  Wat is het gevolg van de blues?