Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nadal’s erkenning van de boodschap van Federer na zijn kroning op Roland Garros!

Rafael Nadal veroverde opnieuw Parijs en meer bepaald voor de veertiende keer in zijn carrière. Dankzij zijn overwinning op Casper Ruud in de finale van Court Philippe Chatrier afgelopen zondag heeft Mallorca zijn 22e Grand Slam-titel uit zijn carrière gewonnen. Om hem te feliciteren stuurde Roger Federer hem een ​​bericht.

Voor de veertiende keer in zijn carrière, Rafael Nadal Hij won afgelopen zondag de Roland-Garros Cup op de Cours Philippe Chatrier. Sinds zijn debuut in de professionele wereld is Mallorca’s overwinning in de Grand Slam van Parijs een gewoonte geworden als hij fysiek in goede conditie is. En van zijn 36-jarige piek en nam vooral in de 2022-editie af vanwege voetpijn, Raphael Nadal Hij overtrof zichzelf en putte uit zijn reserves om de concurrentie bij elke beurt uit te schakelen, met weinig lot in de halve finales sindsdien. Alexander Zverevwat een echte uitdaging vormde om NadalHij moest verliezen na een blessure aan zijn enkel. Als gevolg hiervan werd de duur van het gevecht verkort en Raphael Nadal beter dan Kasper Hengel In de finale van zondag versloeg hij Chatrier in drie sets (6-3, 6-3, 6-0). Echter, zijn geluksster waardoor hij niet naar het einde van het gevecht kon gaan Zverev Niet een van de enige redenen waarom hij werd gekroond op Roland-Garros. Zijn doorbraken voor zijn beenpijn speelden een onmiskenbare rol zonder hem Rafael Nadal Het is misschien niet…

Lees het volledige artikel gratis op le10sport.com

READ  PSV Eindhoven wint in Utrecht en blijft achter Ajax