Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Paris Saint-Germain keert weer terug naar Milan Skriniar

Wat volgt er voor deze advertentie?

Na een ietwat teleurstellend seizoen 2021-2022 ondanks de Franse kampioenstitel die ze een paar weken geleden verdienden, is PSG aan hun kleine revolutie begonnen. Kylian Mbappé is ondanks de enorme belangstelling van Real Madrid overgestapt naar de hoofdstadclub, en ook achter de schermen is er beweging. De sportief directeur van Leonardo werd snel ontslagen en de Parijzenaars kozen Louis Campos om hem te vervangen. De Portugese koploper is al bezig met het leveren van kwalitatieve versterkingen aan Mauricio Pochettino, de coach van Paris Saint-Germain op dit moment, of het toekomstige alternatief voor de Argentijn.

De voormalig sportief directeur van LOSC en AS Monaco lijkt sowieso dol op de Serie A. een paar uur geleden, Sky Italia Hij beweerde dat PSG geïnteresseerd was in Sassuolo-spits Gianluca Scamaca. De informatie werd deze woensdag bevestigd door ParijsMaar onze collega’s gaven dit keer extra informatie over een andere speler in de verdediging. Het regionale dagblad zegt simpelweg dat het team van Ile-de-France nog steeds heel veel van Milan Skriniar houdt. De interesse is sindsdien niet nieuw Sky Italia Hij had het er een paar dagen geleden al over gehad en al snel werd dit pad door de PSG-leider uitgestippeld.

Skriniar wordt al gevolgd in 2020

Luis Campos was al betrokken bij de herstructurering van het Parijse personeelsbestand en reisde onlangs naar Milaan om Nerazzurri-leiders te ontmoeten en te praten over de situatie van de Slowaakse verdediger, legde hij uit. Sky Italia en bevestig het Parijs. Nog steeds de auteur van een groot seizoen bij Inter (48 wedstrijden in alle competities), was de 27-jarige al In de bezienswaardigheden van Paris Saint-Germain zomer 2020. Zal het resultaat na twee jaar anders zijn? Niemand weet het nog, maar Het recente uitje van Presnel Kimpembe kan dingen veranderen.

READ  Nog een maand voordat Amazon klaar is om L1, L2 en de Champions Cup te streamen - PSG Channel Supporters

“Iedereen kent de liefde die ik heb voor Paris Saint-Germain, het is wederzijds. Ik word 27 in augustus, het is een belangrijk moment in mijn carrière. Ik wacht op een ontmoeting met het toekomstige sportmanagement met betrekking tot het clubproject. nodig om vrij snel te bespreken »Het Franse elftal werd zondag voor de wedstrijd van Blues tegen Kroatië (1-1) op een persconferentie gedropt. Als de Parijse nr. 3 binnen een paar weken vertrekt, moet hij uiteraard worden vervangen en zou Milan Skriniar een serieuze kandidaat kunnen zijn.