Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Pro Hockey League – De Red Panthers verslaan China met 3-1, de tweede succesvolle test voor de Wereldkampioenschappen

(België) De Red Panthers versloegen dinsdagavond in Wilrijk China met 3-1 (FIH-13) in hun negende wedstrijd van de Pro Hockey League. Het Belgische dameshockeyteam boekte een tweede overtuigende overwinning op rij, na die 3-0 overwinning op Spanje 10 dagen geleden, op twee teams die plaagden na uitschakeling in de Olympische kwalificaties en tijdens Euro 2019.

De Belgische doelpunten werden gescoord door Charlotte Engelbert (12), Alexia T. Sterstevens (15) en de aanvoerder van de dag, Michel Struic (32). De Chinezen redden deze eer in het laatste kwartaal van het jaar op pc, via Ying Zhang (54e plaats). Dankzij dit succes behaalden de Belgen de vierde plaats in de competitie en achtste in de wereld, met in totaal 12 eenheden en staan ​​ze op de zevende plaats (van de 9 teams), maar met een achterstand in de gespeelde wedstrijden in vergelijking met hun voorgangers. Aan het front domineert Argentinië het debat met 38 eenheden, voor Nederland (26) en India (22). Voor de Red Panthers vormen de zeven wedstrijden die volgen in de Pro League, waaronder de wedstrijd tegen China woensdagavond (20.30 uur), de laatste voorbereiding voor de Belgen op hun hoofddoel van het seizoen: het WK Dames , begin juli gezamenlijk georganiseerd in Nederland en Spanje (1-17 juli). (Belga)

READ  Sport MonPetitProno, Corporico en Fanlive ... drie leuke apps over Europees voetbal