Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Naar een sterke Deschamps-selectie voor Ierland – Frankrijk

Didier Deschamps zou dinsdagavond tegen Ierland in dezelfde basiself kunnen staan ​​tegen Nederland.

Iets meer dan drie maanden na het verlies van de WK-finale van Argentinië, hebben de Franse spelers hard geworsteld met hun terugkeer in de competitie. Het team van Didier Deschamps, geleid door zijn nieuwe aanvoerder, Kylian Mbappe, verpletterde Nederland (4-0) op vrijdagavond in Stade de France, als onderdeel van de eerste dag van de 2024 European Nations Cup-kwalificatiewedstrijden.

Daags na deze klinkende overwinning volgden de rookies een herstelsessie, terwijl de invallers recht hadden op een intensievere training, met vooral weinig tegenstand, aldus de krant. het team. Kingsley Coman, slachtoffer van een klopje tegen Oranje, redt zich prima en zou dinsdagavond tegen Ierland weer van start kunnen gaan.

Dezelfde elf in Dublin?

Didier Deschamps uit Dublin zou ook dezelfde elf spelers kunnen opstellen die tegen Nederland begonnen. Zelfs een coach kan in de verleiding komen om niets te veranderen aan de Ieren. Deze zaterdag sportdagpunten. De oud-OM-coach zou zijn spelers ook aandringen op het belang van niet verslappen en Over het feit dat ze nog maar halverwege zijn. »

Mogelijke XI voor Frankrijk vs Ierland: Mignan – Conde, Konate, Upamecano, T Hernandez – Griezmann, Choameni, Rabiot – Koeman, Kolo Mwani, Mbappé

READ  Benzema vertelt over zijn verzoening met Deschamps