Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Drieling, Keene, Holland…tops dag één

Mary Mahy, Media 365: geplaatst op zondag 26 maart 2023 om 08:40

De eerste kwalificatiedag voor Euro 2024 zit er alweer op. Doelpuntenregens moeten worden gemeld, zelfs met meerdere hattricks. Sommige spelers zijn de geschiedenis ingegaan, zoals Harry Kane. Terwijl het ook de moeite waard is om de teleurstellingen te vermelden, zoals Holland, dat zonk.

Bovenkant

Drieling

Drieling werd opgenomen. De Deen Rasmus Hoglund, de Belg Romelu Lukaku en de Zwitser Renato Stephen voeren de scorelijsten aan. Voor sommige landen was één man genoeg, zoals Denemarken tegen Finland (3-1) of zelfs België in Zweden (0-3).

Harry Kane

Tegen Italië (1-2) scoorde Harry Kane voor het einde van de eerste helft uit een strafschop het doelpunt in de eerste helft. Om precies te zijn, in de 44e minuut (0-2). Een doelpunt verre van triviaal. Sterker nog, de spits staat nu op 54 punten in de selectie. Geen Engelsman heeft het beter gedaan, zelfs Wayne Rooney niet.

Kylian Mbappé

Dus officieel begon een nieuw tijdperk in het team van Frankrijk. Kylian Mbappé nam het over als aanvoerder en het mag duidelijk zijn dat de Parijzenaar deze ontmoeting niet heeft gemist. Tegen Nederland (4-0) was de spits bij drie van zijn vier goals betrokken, waarvan twee goals en een assist.

flopt

Holland

Een schok verwachtend, waren we eindelijk getuige van een eenzijdige wedstrijd. Tegen Frankrijk (4-0) was Nederland er niet bij. Zelfs Oranje wist heel snel het water in te gaan en kreeg al na 21 minuten spelen drie doelpunten tegen, gevolgd door een vierde doelpunt aan het einde van de wedstrijd.

READ  Mercato - Barcelona in het middelpunt van een wereldwijd schandaal? Tot ziens op 2 september

Luke Shaw

Engeland lacht het laatst in Italië (1-2). Maar de Three Lions eindigden de wedstrijd in de minderheid. Geef Luke Shaw de schuld, die in slechts 54 seconden spelen twee gele kaarten pakte, waarna Phil Foden werd opgeofferd, maar de Engelsen hielden stand.

Robert Lewandowski

Zijn laatste doelwit dateert van 23 februari. In het shirt van FC Barcelona, ​​op het grasveld van Manchester United (2-1). Twee dagen geleden zweeg Robert Lewandowski opnieuw. Deze keer was het met zijn keuze voor Polen. Tsjechië profiteerde van de overwinning (3-1).