Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Na Sarr en Saliou Ciss, weer een groot pakket voor Aliou Cissé

De Afrikaanse kampioenen hebben een reeks kwalificatiepakketten aangekondigd voor de komende Africa Cup of Nations. Aliou Cisse zal tegen Benin op 4 juni niet kunnen rekenen op zijn vele helden.

Sterker nog, op deze eerste dag van de kwalificaties voor de Africa Cup of Nations, Ivoorkust 2023, heeft het Senegalese team al 3 terugtrekkingen aangekondigd. Na Pape Matar Sarr en Saliou Ciss een paar weken geleden, is het ook de rechtsback van Bayern München om te verliezen. Dus Buna Sar gaat op deze eerste dag uit. Een harde klap voor een coach “Zwarte Teranga” Aliou Sissi, die in deze functies echter kan rekenen op de diensten van Youssef Sabali en Bab Abu Sissi.

Na zich te hebben gekwalificeerd voor het komende WK 2022 in Qatar, zullen de Afrikaanse kampioenen profiteren van de aanstaande internationale pauze om enkele technische en tactische aspecten te verbeteren. Ter herinnering: Senegal zit in Groep A samen met gastland Qatar, Ecuador en Nederland Virgil van Dijk. Senegal, goed omringd door uitstekende spelers, wil de saga van 2002 herhalen in het Qatar 2022-toernooi.

advertentie

READ  Mercato: er ontstaat een nieuwe trend voor Pogba