Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mercato: Real Madrid-president, Mbappé heeft nog een te vereffenen balans

Lanceer doel! voetbalclub Paris Saint-Germain: de 10 beste voorbijgangers in de geschiedenis

Kylian Mbappé (23) is nog niet klaar met horen over Real Madrid. En terecht, Thomas Ronsero verliet de groep El Chiringuito, dat hij zijn volgende team voor altijd was. “De handtekening van Mbappé bij Real Madrid is voorbij”, zei de journalist gisteravond. Ondertussen, zelfs als hij niets zegt dat Ronsero absoluut gelijk heeft over de toekomst van Mbappé, komt zijn beeldrechtenbestand voor het Franse team aan de oppervlakte.

De afspraak met Noël Le Gräet om te proberen het geschil op te lossen zal niet plaatsvinden nadat de advocaat van de speler het geschil heeft opgezegd. “Er was niets gemeens in wat ik zei. Nu moeten we elkaar ontmoeten. Het zal weer normaal worden, het is geen zaak van de staat”, zei de voorzitter van de Franse voetbalbond in L’Equipe. Het geschil is niet opgelost bij de moment.

Delphine Verheiden, advocaat van Mbappe, legt uit: “We hebben al besloten om deze bijeenkomst te annuleren. Het is nutteloos omdat president Le Graet zijn conclusies al heeft gepresenteerd voordat hij de kwestie besprak. De federatie is meer dan bevoegd om de groepsfoto van het Franse team te gebruiken Maar het probleem is vooral dat het steeds meer enkele foto’s gebruikt van sommige spelers terwijl anderen zich terugtrekken.” Deze visie is niet die van het FFF, dat de afhankelijkheid van vijf spelers garandeert, zoals bepaald in de overeenkomst met de Blues . Het is dus waarschijnlijk dat de dovendialoog langer zal duren.

samenvatten

Terwijl een ervaren Spaanse journalist luid en duidelijk beweert dat Kylian Mbappé (23) inderdaad bij Real Madrid zit, zal de aanvaller van Paris Saint-Germain boos blijven op FFF en Noel Le Graet over de beeldrechten.